home Hobby & Fritid Få jagtstøvler hos Vildmarks og vær klar til jagtsæsonen

Få jagtstøvler hos Vildmarks og vær klar til jagtsæsonen

Hos Vildmarks kan du finde et bredt udvalg af jagtstøvler, waders og støvlevoks med mere. Deres produkter jagtstøvler og waders er af yderst høj kvalitet og du kan stole på at de holder dine fødder og tæer tørrer og varme. Hos Vildmarks kan du også se deres jagtstøvler med AIR-TEX2 membran som er den nyeste teknologi brugt af JahtJagt, som holder dine fødder tørre og garantere vandtæthed. Du finder også JahtiJagt Premium jagtstøvler med den samme teknologi som JahtiJagt kamuflage støvlerne. De forhandler også jagt støvler og waders af højeste kvalitet hos Vildmarks, så du er altid garanteret det bedstejagtudstyr og tøj. HUSK alt hvad du ser af jagtstøvler her hos Vildmarks er på lager, vi skal ikke først til at skaffe dine jagtstøvler hjem.

Derudover har Vildmarks også premium jagtstøvler med den nye vandtætte teknologi. De tillader også svedtransport og holder fødderne tørre. Scentech lugtspærre i foret gør det lettere at komme tæt på vildtet. Den revolutionerende ScentechTM lugtspærre forhindrer lugt der kommer fra bakterier og stopper færten fra jægeren. Den teknologi er nu også i vore støvler.

Der findes trevejs vandtæthed teknologi i Nygart DK´s produkter. Dette betyder, at kvalitetslæderet er behandlet for vandtæthed og smudsafvisning og sømmene er syet med tre dobbelte sting. Dette betyder også, at AIR-TEX2 membranen er varmelamineret til thinsulate foret og placeret som en strømpe. Og til sidst betyder det, at der under læderet i produkterne er det et vandtæt og åndbart materiale til at beskytte AIR-TEX2 membranen. Derudover kan Nygart DK´s produkter prale af at der er Vibram gribesål i jagtstøvlerne, der er også sømme med AIR-TEX2 tape, derudover er jagtstøvlerne indbygget med et slidstærkt cordura i skaftet, sålen i jagtstøvlerne er med antibakteriel behandling, og sål konstruktionen holder foden stabil og giver god afvikling, ved snuden er der ekstra beskyttet snude, da mange gerne har problemer med for dårligt lavet snuder, fordi de gør for let i stykker eller at der kommer for ofte huller i snuden og dermed er jagtstøvler ubrugelige. Derudover er jagtstøvlerne også indbygget med en energisål, som er sat for blødere gang og dermed give mere behagelighed, når man er ude i skoven en hel dag, som godt kan give smerter i fødderne, hvis man ikke har de rette jagtstøvler på.

I JahtJagt Camo er der i jagtstøvlerne benyttet den nyeste teknologi. Den nye AIR-TEX2 membran garanterer vandtæthed og er åndbar. Dine fødder forbliver tørre og behagelige selv efter en lang vandring. Med Scentech lugtspærre kan du komme tættere på det vilde bytte, som helst ikke skal kunne høre dig komme og derfor kunne løbe væk. Derudover er det også vigtigt, at du kan få lov til at skyde byttet rigtigt, så det ikke lider og ikke kan løbe bort og dermed ende i et stort smertehelvede. Det er nemlig svært at finde frem til det samme bytte igen, og derfor er det svært at kunne skyde byttet rigtigt, hvis man først har kun har snittet det og det derfor er såret. Derfor er det yderst vigtigt, at man får rigtigt ramt på byttet og det sørger nogle lyd frie og gode jagtstøvler at man kan.

 

Kontakt Vildmark og få svar på dine spørgsmål

 

Du kan uden problemer finde Vildmarks hjemmeside for at finde svar på dine mulige spørgsmål. Hvis du ikke finder alle svarene på deres hjemmeside, kan du kontakte dem og få svar på de resterende spørgsmål, som du måtte have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *