home Bolig, Låsesmed Få et elektronisk låsesystem til dit hus

Få et elektronisk låsesystem til dit hus

Elektroniske låsesystemer var i mange år forbeholdt hoteller, kontorer og andre bygninger, hvor mange mennesker færdes hver dag. Nu er elektroniske låse blevet tilgængelig for den almindelige borger i kraft af, at de er blevet prismæssigt mere overkommelige. På grund at elektronisk låsesystems mange fordele, vil vi med tiden højst sandsynligt se flere og flere husejere skifte fra mekaniske låse til elektroniske.

Der findes en til et hvert behov

Der findes mange forskellige elektroniske låsesystemer på markedet, med mange forskellige fordele og funktioner, så du kan finde den, der passer til jeres families behov. Det er eksempelvis muligt at få elektroniske låsesystemer med nøglebrik, fjernbetjening, kode eller app til telefonen. Mange af låsesystemerne vil kunne fås med mere end en valgmulighed.

At et elektronisk låsesystem fungerer på den måde, har den fordel, at du ikke længer skal benytte dig af en gammeldags nøgle. Det gør blandt andet, at din dør er sværere at bryde ind af, men det gør samtidig os, at du hverken skal have omstillet låsen eller have lavet nye nøgler, hvis du taber en af nøglerne. Med et elektronisk låsesystem er det nemt at spærre for en nøglebrik eller ændre en kode, hvis der opstår et behov for det. Og så koster det ikke noget, i modsætning til en tabt nøgle.

Få overblik over hvem der har adgang hvornår

Har du rengøringshjælp eller håndværkere i hjemmet, er det, med mange elektroniske låsesystemer, muligt at indkode en midlertidig kode, der kun gælder bestemte tidspunkter af dagen. Det er samtidig muligt at forbinde den elektroniske lås med din tyverialarm. Det vil blandt andet give dig mulighed for at fjernstyre låsen via en app, samt at holde log over, hvem der kommer og går.

Alt dette sikre jeg langt bedre mod indbrud end, hvad I har været førhen, med jeres mekaniske lås. Mange har tendens til at slå det hen, hvis de mister en af deres nøgler, og i stedet bare få lavet en ny ved låsesmeden. Men for nogle uheldige, vil det kunne resulterer et indbrud. Med et elektronisk låsesystem, er det så nemt at spærre en nøglebrik eller ændre en kode, at du ikke vil tøve med at gøre det, så snart der er behov for det.

Ønsker du et elektronisk låsesystem til jeres hus? Der findes allerede mange Låsesmede i København og omegn, der har stor erfaring med elektroniske låsesystemer, og kan vejlede og rådgive jer, efter jeres behov. Få et elektronisk låsesystem her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *