home Kosttilskud Eye Q virker positivt på min nevøs ADHD!

Eye Q virker positivt på min nevøs ADHD!

Jeg er faster til en dreng på otte, der fik konstateret ADHD, også kendt som “damp”, for lidt over to år siden. Nu er min bror og hans kone blevet anbefalet af deres apoteker at give ham et tilskud fiskeolie i form af Eye Q hver dag, hvilket eftersigende skulle have hjulpet mange ADHD-børn.

Jeg synes, det lyder meget interessant at man kan skabe en positiv effekt på ADHD med naturligt kosttilskud, så jeg har været rundt på nettet for at se mere om, hvordan det egentlig er, at Eye Q egentlig virker på min nevøs hjerne.

Hjernen har brug for visse fedtsyrer, som man skal have via kosten og som findes i fiske- og planteolier. Hvis man ikke får disse fedtsyrer i sin daglige kost, kan man vælge at supplere op med kosttilskud som for eksempel kapsler med fiskeolie.

Jeg har læst, at man skal reducere dosis af Eye Q en gang i mellem for at få den ønskede effekt på sit barns ADHD, fordi hjernen efter et stykke tid vil have vænnet sig til systemet. Disse facts vil jeg huske at fortælle min bror og hans kone om, som i øvrigt er positivt overraskede over kapslernes virkning på deres søn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *