home Business, Erhverv Expense Management til mobilen

Expense Management til mobilen

Er jeres arbejdsplads på udkig efter et Expense Management System? Expense Management er et system, der både kan holde overblik over samt styre timer, løn og medarbejderbilag. Herunder rejseafregning og andre medarbejderomkostninger. Et Expense Management System har inkorporeret de procedurer og regler, der er gældende ved indberetning af denne form for omkostninger og den teknologi, der skal til for at processere og analysere dataene.

Der findes flere virksomheder, der laver disse EMS systemer til andre virksomheder. Nyest er de systemer, der kan fungerer over mobilen, så bilagene kan indsendes og timerne registreres på farten.

Et digitalt EMS sparer tid og penge

Mange virksomheder bruger stadigvæk den manuelle form for Expense Management. Manuelt vil hver afregning dog tage helt op til 60 minutter, i modsætning til hvis man benytter sig af et EMS. Der er derfor både tid og penge at spare ved at få inkorporeret et Expense Management System.

En af de mange firmaer herhjemme i Danmark, der har udviklet et EMS er Acubiz A/S. De har, som det ser ud lige nu, markedets mest brugervenlige løsning, når det kommer til elektronisk afregning. Systemet er cloudbaseret, og derfor fuldkommen papirløst.

Det, at bilagene indsende elektronisk, samt at der er automatisk indlæsning af e-transaktioner, gør at man undgår både tastefejl, manglende bilag samt andre fejl.

En app til et hvert behov

Acubiz EMS kommer med forskellige apps, der gør det nemt at registrere det man skal.

Acubiz Approve, der gør det nemt og hurtigt at godkende eller afvise indsendte singlebilag og rejseafregninger. Acubiz Capture, der gør det nemt for den ansatte at registrere og indsende bilagene til godkendelse. Alt de skal gøre er at tage et billede af kvitteringen og derefter indtaste informationerne. Acubiz Mileage, der registrerer kørsel via mobilen, således at kørselsregistrering og –godtgørelse bliver automatiseret. Til sidst er der Acubiz Timer, hvorpå du kan registrere timer, flex, ferie og fravær.

Alle kommer som app til smartphone, så man altid har dem ved hånden. Hver app indsendes direkte til Acubiz EMS, så det hele samles et sted. Du kan læse mere om Acubiz system på www.acubiz.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *