home oversættelse, service Et oversætterbureau med lang erfaring og kompetente oversættere

Et oversætterbureau med lang erfaring og kompetente oversættere

Oversættelsesgruppen er et oversætterbureau, der har til huse lige i hjertet af København – nærmere betegnet på den pulserende H.C. Andersens Boulevard. Oversættelsesgruppens oversætterbureau har eksisteret i mere end 16 år og har derfor en lang og unik erfaring med stort set alle typer af oversættelsesopgaver til og fra alverdens sprog.

Fra vores oversætterbureau arbejder der et stort antal translatører, tolke og oversættere, der er alle er blevet ansat på strenge kvalifikationskrav. De oversættelsesopgaver, der bliver produceret fra vores oversætterbureau, er derfor altid udarbejdet med største præcision, detaljerigdom og øje for den enkelte opgave og det specifikke sprogområde. På vores oversætterbureau kan vi derved tilbyde oversættere, der har den nødvendige erfaring med et dokuments faglige felt og særlige sprogområde. Det betyder, at oversættelsesopgaver bliver oversat til perfektion, fordi der også tages højde for fagterminologi samt juridiske og tekniske teknikaliteter. Derudover er det altid et oversætterteam bestående af to eller flere oversættere, der oversætter og gennemgår de enkelte oversættelsesopgaver for korrektur og menneskelige forseelser på vores oversætterbureau. Det betyder samtidig, at det aldrig blot er en oversætter, der har ansvaret for en oversættelsesopgave, hvorfor kvaliteten og præcisionen naturligvis højnes.

Vores oversætterbureau leverer forskellige typer af oversættelsesopgaver:

På vores oversætterbureau udarbejder vi mange forskellige typer af oversættelsesopgaver. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de type oversættelsesopgaver, som vi udfører.

Vores oversætterbureau tilbyder følgende oversættelsesopgaver:

Vores oversætterbureau udfører tolkeopgaver ved virksomhedsbesøg, støre konferencer og vigtige forretningsmøder.

Vores oversætterbureau udfører præcise oversættelser til din hjemmeside, så du derved giver dine besøgende indtrykket af, at du også har og er en seriøs international profil og/eller samarbejdspartner.

Vores oversætterbureau tilbyder desuden oversættelser af alskens kreative materiale – alt lige fra en ny marketingskampagne over reklame slogans til business planer.

Vores oversætterbureau har, som beskrevet, yderst kompetente oversættere tilknyttet med juridisk kendskab, derfor tilbyder vi oversættelser af juridiske dokumenter og kontrakter, som altid bliver legaliseret hos Udenrigsministeriet og Dansk Handels-kammer.

Tegn en leverandøraftale med vores oversætterbureau og få flere fordele

På oversættelsesgruppens oversætterbureau er det muligt at tegne en leverandøraftale. Hvis man som kunde laver en leverandøraftale med vores oversætterbureau, får man flere forskellige fordele herunder rådighed til råd, vejledning og oversættelse hele døgnet rundt, effektiv og hurtig leveringstid, kvalitetsgaranti, en større tryghed gennem samarbejde og en stor kunderabat.

Hvis du er interesseret i en leverandøraftale med vores oversætterbureau, så kan du kontakte oversættelsesgruppen på

Telefon: 38 41 61 00 eller sende vores oversætterbureau en
E-mail: info@oversaettergruppen.dk.

Vores oversætterbureau har gode referencer og tilfredse kunder

På vores oversætterbureau har vi rigtige mange tilfredse kunder. Du kan læse meget mere om de forskellige oversættelsesopgaver, som vi har eksekveret fra både tidligere og eksisterende kunder.

Af eksisterende kunder kan vi blandet andet nævne vores samarbejde med Danmarks Radio, hvor vores oversætterbureau tilbage i september 2011 vandt et offentligt udbud om levering af daglige oversættelser til både DR’s tekst-tv og hjemmeside. Det indebærer, at vores kompetente oversættere hver dag leverer oversættelser af danske indlandsnyheder til blandt andet sprog som tyrkisk, engelsk, somali og arabisk.

Tidligere har vores oversætterbureau leveret oversættelser til urdu, somali, engelsk, farsi og tyrkisk på projekt ’Pas godt på tænderne’ for Børne – og Ungdomstandplejen i Københavns Kommune. Oversættelserne blev til små pjecer til både etnisk-danske og ikke-etnisk danske folkeskoleelever. Her leverede vores oversætterbureau igen alle oversættelser til den aftalte tid og samarbejdet har været en stor succes.

Kontakt vores oversætterbureau med din næste oversættelsesopgave

Har du brug for en oversættelse – uanset type og sprog – så ring til vores oversætterbureau. Her sidder vores venlige projektkoordinatorer altid klar til at yde dig den nødvendige service og kan give dig gode råd omkring din næste oversættelse, legalisering eller dtp-opgave.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *