home Arbejdsforhold, Business, Erhverv, Fremtidstanker Et næsehorn har haft betydning for, hvor Emil Raun er i dag

Et næsehorn har haft betydning for, hvor Emil Raun er i dag

Selvom Emil Raun elsker sit job som leder af Varda Jobservicecenter, falder hans tanker af og til tilbage på hans tid som dyrepasser i Givskud Løvepark. En tid og et job som på mange måder er alt andet end det, som Emil Raun foretager sig i dag. Alligevel er Emil Raun overbevist om, at det var et fornuftigt valg, han traf, dengang han takkede ja til at blive dyrepasser i Givskud Løvepark, imens han studerede. Hvor mange af hans medstuderende valgte at tage et relevant studiejob, gjorde Emil Raun det fuldstændige modsatte. I stedet for at sidde med tunge forvaltningssager, kontorarbejde o. lign., blev fritidsjobbet et pusterum, hvor Emil Raun fik jord under neglene og frisk vind i årene. Og netop de elementer gjorde Emil Raun mere motiveret for at dykke ned i studiet og engagerer sig i studiet 100 procent – og derfor er en af de ting, der har haft betydning for, hvor han er i dag.

Emil Raun har været bedste ven med et næsehorn

I Givskud Løvepark arbejdede Emil Raun som almindelig dyrepasser, hvor han fodrede, mugede ud mm. hos de forskellige dyr i parken. Men der var først og fremmest et af dyrene, som Emil Raun knyttede et helt særligt og tæt bånd til. Det var Løveparkens store næsehorn. Emil Raun blev så tæt knyttet til næsehornet, at han kunne kalde det til sig, stå på ryggen af det og feje det. Det var en ret unik oplevelse, som de færreste får lov at opleve.

Tiden som dyrepasser og ven til det store næsehorn vil Emil Raun aldrig glemme og på gråvejrsdage er erindringer fra den tid med til at gøre de grå dage lidt mere solrige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *