home Arbejdsforhold, Arrangementer Et firmaevent ryster medarbejderne sammen

Et firmaevent ryster medarbejderne sammen

Er jeres virksomhed god til at afholde firmavenets for jeres virksomhed? Hvis det ikke er noget, der bliver gjort så meget ud af, kan det klart anbefales, at I begynder på det.

Et firmaevent kan have stor værdi for både små-, mellem-, og store virksomheder. En sådan oplevelse, kolleger og ledere imellem, vil nemlig skabe positive og sjove minder, der ryster arbejdspladsen sammen. Derudover lærer i hinanden langt bedre at kende, og vil på den måde kunne forbedre jeres samarbejdsevner.

Mange succesfulde virksomheder, holder op til flere gange om året sjove og hyggelige firmaevents for deres medarbejder. Og det gør de højst sandsynligt fordi det virker efter hensigten, som også mange undersøgelser viser. Gør man som virksomhed noget ud af afholde samt skabe et godt firmaevent, vil det nemlig kunne skabe fornyet arbejdsglæde og motivation på arbejdspladsen og blandt den enkelte medarbejder, og det vil oftest kunne ses på produktiviteten.

En større investering i firmaevents kan skabe en bedre arbejdsplads

Har du en virksomhed, der døjer med mange opsigelser og medarbejdere, der har svært ved at samarbejde? Så kan det være, at du skal sætte firmaevents på dagsordenen. Det er klart, at en virksomhed, der ikke er i stand til at holde på sine medarbejdere, skal have foretaget nogle mere omfattende interne ændringer, men firmaevents, der ryster medarbejderne mere sammen, kan være en god start.

Et firmaevent giver nemlig også ledere og medarbejdere en god lejlighed til at komme hinanden mere ved, og derfor blive klogere på hinandens udfordringer på arbejdspladsen.

Mange udbydere af firmaevents af vælge imellem

Der findes rigtig mange stedet, der arrangerer fede firmaevents for virksomheder med spændende arrangementer.

Ønsker I et firmaevent, der forløber over mere end én dag, findes der også mange udbydere, der tilbyder overnatning. En af disse er Vejrø Resort, der har deres helt egen ø, hvilket gør, at de kan tilbyde mange forskelligartede aktiviteter. Grundet øens lækre omkringliggende natur, kan de blandt andet tilbyde aktiviteter i form af fiskeri, cykeltur, lerdueskydning, havkajak og meget, meget mere. Alt dette kan være en del af et teambuilding forløb, men og aktiviteter til en firmafest, hvis det er det, der ønskes.

Vejrø tilbyder en pakke, der indeholder én overnatning samt mad og forfriskninger under opholdet. Herudover, er der også rig mulighed for at leje mødelokaler, hvis det bliver nødvendigt under opholdet. Maden der bliver serveret på Vejrø er en ren gastronomisk oplevelse, da størstedelen af deres råvarer gros på selve øen. Få mere information om Vejrøs firmaevents her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *