home Advokat Enkeltmandsvirksomhed i Købehavn – Få en advokat til at rådgive

Enkeltmandsvirksomhed i Købehavn – Få en advokat til at rådgive

Jeg havde indtrykket af at stort set alle havde en eller anden form for enkeltmandsvirksomhed i København. Måske havde man en lille online smykkeshop, eller måske var man en af de få, der formår at  kombinere en fysisk butik med det at være selvstændig.

Jeg sprang derfor ud på det dybe vand og satte det helt store i værks. Hvad jeg solgte kan for sin vis være ligegyldigt, men faktum er at jeg var alt for lidt forberedt – og jeg kan se i bagklogskabens ulidelig klare lys at jeg skulle have læst lidt op på det at starter en enkeltmandsvirkelig i København – eller i det mindste kontaktet en advokat i KBH eller omegn.

Det var ikke fordi det gik helt galt. Jeg tjente blot ikke mere end jeg havde af omkostninger så jeg sad reelt med hverken røde eller grønne tal på bundlinjen, og hvad gør man så?

Jeg valgte at trække stikket, da det forekom mig ALT for tidskonsumerende for hvad jeg fik ud af det – og jeg var oprigtig talt i tvivl om det ville gå værre før det blev bedre.

Jeg skulle dog have kontaktet en advokat og fået ham til at rådgive mig allerede før jeg valgte at starte en enkeltmandsvirksomhed i København.

2 thoughts on “Enkeltmandsvirksomhed i Købehavn – Få en advokat til at rådgive

  1. Det er langt fra alle der har et enkeltmandsfirma i København, men min vurdering er stadigvæk, at det er steget med mange hundrede procent på relativt få år.

  2. Selv min mor har en enkeltmandsvirksomhed i KBH i form af en lille og beskeden webshop.

    Heller lille og vaks end stor og klodset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *