home Advokat Enkeltmandsvirksomhed i København

Enkeltmandsvirksomhed i København

Er man træt af at være ledig og søge job uden at have held med sig, er det måske en god ide at kigge på mulighederne for at blive selvstændig og dermed sin egen herre og arbejdsgiver. Jeg har selv puslet med tanken og overvejer at oprette en enkeltmandsvirksomhed i København. Men der er selvfølgelig mange ting, man først må sætte sig ind i, så alt går efter love og forskrifter. Og man skal nok også lige undersøge, hvor mange andre der har oprettet enkeltmandsvirksomhed i København inden for samme branche, så man får en ide om konkurrenceniveauet.

 

I første omgang har jeg kontaktet en gammel skolekammerat, som jeg er venner med på facebook. Der har jeg set, at hun for flere år siden blev selvstændig og fik sin egen enkeltmandsvirksomhed i København. Hun har heldigvis taget sig tid til holde et par møder med mig, hvor hun har sat mig ind i en hel del praktiske og juridiske ting omkring virksomhedsproblematikker, og det har i den grad hjulpet mig og givet mig mod på at gå i gang.

 

Jeg har også fået gode råd fra en onkel, som før han trak sig tilbage for at nyde sit otium, havde sin egen enkeltmandsvirksomhed i København. Det var måske andre tider, da han oprettede sin virksomhed, men jeg er sikker på at han kan være behjælpelig på flere områder med mange ting. Så det er mit kommende projekt, at oprette min egen enkeltmandsvirksomhed i København, hvor jeg har boet hele mit liv.

Sidst men ikke mindst, så skal papirerne jo på plads, og der er en advokat helt uundværlig – jeg har stor tiltro til følgende advokatfirma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *