home Plastikkirurgi En brystoperation kan hjælpe dit selværd

En brystoperation kan hjælpe dit selværd

Flere og flere danskere får en brystoperation nu om dage, og det blive mindre og mindre tabubelagt at få lavet plastikkirurgi. Omend det handler om et brystløft eller en brystforstørrelse, så kan du roligt lægge dig under kniven. En undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen viser at fra 2016-2017 er antallet af brystoperationer steget fra 1793 til 2413. Det svarer til en stigning på ca. 34,5 procent, og eksperter mener at populariteten for plastikkirurgi ikke daler lige foreløbig.

Brystoperation er ikke længere tabubelagt

Der er altså flere og flere som får lavet plastikkirurgi, omend det handler om en brystoperation, botox eller fedtfrysning. Livet er for kort til at gå rundt og være ked af det og utilfreds med sig selv. Derfor bør man ikke holde sig tilbage for at få lavet en brystoperation, hvis det kan forbedre ens livskvalitet. På grund af kirurgiens udvikling er det altså blevet ekstremt populært at få skønhedsoperationer. Man skal derfor ikke være nervøs for at en brystoperation er tabubelagt, da synet på skønhedsoperationer er et helt andet i den moderne tid vi lever i.

 

Hvilke implantater skal du vælge når du skal have en brystoperation?

Der findes forskellige typer implantater. Det bedste du kan gøre er at vælge kvalitets-implantater. Hvis implantaterne er billige, kan du godt regne med at de ikke holder specielt længe og du kan risikere at få forkapslinger.

 

Når du skal vælge implantater skal du først og fremmest vælge om du vil have silikoneimplantater eller saltvandsimplantater.

 

Saltvandsimplantater

Fordele

Fordelene ved at få brystoperation med saltvandsimplantater er at de først og fremmest vil være mere naturligt varme. Derforuden er saltvand et naturstof som gør at det ikke er skadeligt for kroppen, hvis der går hul på implantatet. Det er også nemmere at få lagt saltvandsimplantater fremfor silikoneimplantater. Operationen er derfor mere skånsom og mindre omstændig i forhold til hvis man får lagt silikoneimplantater.

Ulemper

Ulemperne ved saltvandsimplantater er at der nemmere kan gå hul på implantaterne. Derudover virker de ikke lige så naturlige i konsistensen som silikoneimplantater. Sidst kan saltvandsimplantaterne lave små folder og rynker. Dette problem ses primært på meget slanke kvinder. Dog hvis man har lidt sul på kroppen skulle det ikke være et problem, da fedtet er med til at give brystet facon.

 

Silikoneimplantater

Fordele:

Silikoneimplantater er de mest anvendte type implantater til brystoperation. De føles meget bløde og næsten som naturligt brystvæv og er derfor særdeles virkelighedstro. Fordelene her er også at man kan skære og forme implantatet så det bliver præcis som patienten ønsker det. Hvis man vælger silikoneimplantater får man derfor et sæt virkelighedstro bryster som kan blive lige den form og størrelse man ønsker.

Ulemper:

Silikoneimplantater kan have en tendens til ikke at kunne holde på varme. Derfor kan brysterne virke meget kolde. En anden ulempe er også at hvis man skal have undersøgt brysterne for knuder etc. kan det være svært at se knuder, da silikonen kaster skygger.

Kvalitet fremfor kvantitet

Når du får en brystoperation er det vigtigt at du vælger en godt privathospital, som går op i kvalitet. Hvis du skal have en brystoperation skal du derfor ikke vælge ud fra prisen men ud fra deres uddannelse, erfaring og kvalitet af de implantater og metoder de bruger. Du kan ende med mange mener og gener, hvis du vælger en kirurg som ikke ved hvad han/hun laver. De billigere klinikker bruger billige løsning, såsom dårlig og lavkvalitets implantater, hvilket også afspejles i prisen. Du skal derfor tage en brystoperation alvorligt. Hvis du ikke har råd til at få lavet en brystoperation på nogle af de gode klinikker bør du heller vente og spare op, end at gå til de billige klinikker. Det vil være en investering, både omkostningsmæssigt men også smertemæssigt.

 

Vælg AK Nygart når du skal have en brystoperation

Hos AK Nygart kan du trygt stole på at få den bedste oplevelse og de flotteste resultater. Hos AK Nygart er sikkerheden og kvaliteten i højsæde og er af samme årsag et af de bedste steder i Danmark. På klinikken benytter de kun kvalitets-implantater fra blandt andet Motiva og Mentor. Hos AK nygart er der også tryghedsgaranti. Garantien dækker i det første år efter brystoperationen. Det vil sige, at hvis der forekommer kapselstramning eller hvis brystet er faldet betydeligt, får du dækket operationsudgifterne, hvis der skal foretages nye indgreb m.m.. Man kan også tilkøbe en udvidet tryghedsgaranti, som dækker 5 år efter operationen. Hvis der skulle forekomme nogle komplikationer, selvom det sjældent sker, så er du fuldt dækket ind.

Ved brystoperation hos AK Nygart bliver der altid vist omsorg gennem hele forløbet. Med faglig ekspertise og grundig vejledning får du altid den bedste service hos AK Nygart. Årligt bliver der udført 2000 brystforstørrelser på klinikken. Af samme årsag har kirurgerne stor erfaring med alle type bryster og alle type ønsker i forhold til brystforstørrelse. Du kan læse mere om brystoperation her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *