home Sundhed & Helse En blodtryksmåler kan redde dit liv

En blodtryksmåler kan redde dit liv

Hej kære læsere så er det tid til endnu en blog.

I dag skal det handle om blodtryksmålere og deres fantastiske virkning på min hverdag.

Da jeg i et stykke tid har døjet med hovedpine og åndenød besluttede jeg mig for at besøge min læge. Efter besøget hos min læge fik jeg fortalt at jeg havde forhøjet blodtryk, Jeg fortalte straks min læge at jeg var meget ubekvem ved at få blodtryksnedsættende medicin, da jeg ikke er så betryg ved at tage forskellige former for medicinske præparater.

Derfor anbefalede hun mig i stedet at jeg med det samme skulle begynde at ændre min livsstil. Hun fortalte mig bl.a. at jeg skulle stoppe med at ryge, spise sundere, samt motionere mindst tre gange om ugen. Derudover mente hun også at jeg burde købe en blodtryksmåler så jeg regelmæssigt kunne holde øje med mit blodtryk, så jeg løbende kunne holde øje med at effekten af min nye livsstil virkede.

Ny livsstil

I dag er jeg så i gang med min nye livsstilsændring, hvor jeg nu regelmæssigt motioner, er stoppet med at ryge, og spiser sundt fem gange om dagen (mere kan det ikke blive til!) og det hele forløbet bliver godt fulgt af min blodtryksmåler, som jeg er blevet vældig glad for.

Hvis du gerne vil mere om hvad blodtryk er og hvordan forhøjet blodtryk opstår, kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *