home Indpakning Skovtursudflugt med familien – ny emballage til hvert familiemedlem

Skovtursudflugt med familien – ny emballage til hvert familiemedlem

Det er lige blevet weekend. Første weekend i hver måned er det familieweekend. Vi plejer altid at lave en eller anden form for aktivitet. I denne uge skal vi på udflugt i skoven for at opleve den grønne og smukke natur. Heldigvis har jeg lige købt en masse emballage, til at pakke vores madvarer ned i.

Jeg fik købt en hel masse poser, som vi hver især kunne holde fast på. Så havde vi alle et ansvar. Sådan kan jeg godt lide at opdrage mine børn. Der skal opbygges disciplin fra de er helt små, ellers kommer de ikke til at kunne klare sig i den virkelige verden. Det var også en af grundene til, at det var tid til at få skaffet nyt emballage.

Som emballage til madvarerne fik jeg anskaffet mig nogle tupperwares. Dem har jeg altid været fascineret af. De er praktiske og lette at gøre rene. Selvfølgelig købte jeg dem, der kan være mest i. Små ting er for folk, der ikke har råd til noget som helst.

Vi tog af sted på denne fantastiske skovtur. Alle hyggede sig, og vi havde det rigtig sjovt. Det eneste der gik galt, var da min søn skulle prøve sig frem med bueskydning og ramte vores emballage til maden. Jeg var skuffet. Ikke sur.

One thought on “Skovtursudflugt med familien – ny emballage til hvert familiemedlem

  1. Det er da faktisk ret smart, at du har købt emballage til alle familiemedlemmerne, men jeg kunne da godt tænke mig at høre, hvor stor din familie er, for det lyder som om, at den er rimelig stor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *