home Dyr Dyreværnet kan gøre det bedre end en dyrebutik mht. katte

Dyreværnet kan gøre det bedre end en dyrebutik mht. katte

Når du skal erhverve dig et kæledyr, hvad gør du så? De fleste tager i en dyrebutik og ser udvalget, og vælger så det kæledyr der tiltaler dem mest, men hvad mange ikke ved er, at man lige så godt kan tage ud til Dyreværnet, og se hvad de har at tilbyde, fordi de har masser af søde hunde, kælne katte og nuttede smådyr.

Så hvis du er på udkig efter et kæledyr, vil det være værd at overveje at give et hittedyr en ny chance, og de fleste ved jo at dyr fra Dyreværnet altid er søde og taknemmelige dyr, som har en historie der gør dem positivt anderledes end andre dyr i en almindelig dyrebutik. De vil betingelsesløst kaste al deres kærlighed på et menneske, som viser dem den kærlighed, som de altid har manglet.

En af mine venner skulle eksempelvis have en kat, som kunne holde ham ved selskab. Han søgte hid og did efter en dyrebutik som solgte katte, fordi han ikke var så glad for at købe katte hos en fremmet person, som ikke kunne sige god for dens opførsel. Han var endda en tur igennem den blå avis, men bestemte sig for at der ville for stor en fejl margin. Jeg fortalte ham om Dyreværnet, og hvordan de stod for formidlingen af katte, og hvor stor deres succes margin er med adoptering af katte.

Han tog kontakt til dem og besøgte dem hurtigt derefter. Han blev straks rolig omkring deres setup og fortalte mig, hvor meget bedre Dyreværnet var end hvilken som helst dyrebutik til behandlingen af dyresalg og formidlingen heromkring. Han fandt i det hele taget meget troværdigt og talte med nogle andre der besøgte stedet samtidig med ham og det gjorde ham meget rolig omkring sit valg.

One thought on “Dyreværnet kan gøre det bedre end en dyrebutik mht. katte

  1. Jeg besøgte Dyreværnet i weekenden på din opfordring, og jeg må sige, at det er et fantastisk sted. Jeg overvejer endda at selv adoptere en kat jeg mødte derude. Rigtig sød og kælen og så synes jeg vi havde en rigtig kontakt. Jeg tror, jeg tager derud igen, for at se om den kan genkende mig.

    Tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *