home Astrologi Jeg er begyndt at interessere mig for stjernetegn og Dyrekredsen

Jeg er begyndt at interessere mig for stjernetegn og Dyrekredsen

Jeg har her på det sidste udviklet en stor interesse for astrologi, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære, hvordan man spår ud fra stjernerne. Jeg har lige købt en bog, der handler om Dyrekredsen, hvor der står en masse om de tolv stjernetegn, og om hver enkelt stjernetegns personlige egenskaber og karakteristika.

Zodiak cyklussen eller dyrekredsen er de betegnelser, man bruger, når man taler om alle stjernetegnene som én fælles betegnelse. Ens stjernetegn eller zodiak tegn bestemmes ud fra, hvornår på året, man er født, og dermed ud fra, hvordan stjernerne står i forhold til solen. Personligt synes jeg, det er mest interessant at læse om historien bag stjernetegn og astrologi. Jeg vil rigtig gerne undersøge mere om, hvordan man fandt ud af, at man kunne bestemme ens personlighed ud fra stjerner og planeter, for det er virkelig utroligt, hvordan det passer så godt på både mig og mine venner, når jeg læser horoskoper rundt omkring.

Jeg har læst mig frem til, at astrologien og viden om Dyrekredsen stammer allerede helt tilbage fra før vor tidsregning, og at stjernetegnene allerede fik deres navne, som vi kender dem i dag, i år 2000 f.kr., hvilket jo må betyde, at man allerede havde en idé om, hvordan astrologi og stjernetydning fungerede allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *