home Advokat Drømmer du om at starte en forening?

Drømmer du om at starte en forening?

Har du altid ønsket at stifte en forening, men har aldrig fundet ud af, hvordan og hvorledes det hele skal forløbe sig? Går du med mange idéer, men kan ikke rigtig beslutte dig? Så er du ikke den første, som går med denne frustration!

Der findes i dag mange, som går med drømmen om at stifte en forening. Det er dog et stort arbejde og man skal derfor være sikker i sin beslutning. Der findes ligeledes mange regler inden for en stiftelse og hvordan man skal drive den og det skal man selvfølgelig være opmærksom på. Det er dog de færreste, som kender til disse regler og det kan derfor hurtigt gå grueligt galt. Det kan derfor anbefales at kontakte en advokat i foreninger, da man her slipper for en masse problemer!

Hvis du ikke kender til en advokat inden for foreninger, kan det betale sig at kontakte Jens Hessel. Det er nemlig en meget erfaren advokat og du vil derfor aldrig løbe ind i problemer, når du kender til ham. Så kontakt ham allerede i dag og fortæl ham om dine ønsker. Han vil nemlig kunne sætte dig i gang på en struktureret og ordentlig måde!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *