home Bolig Lidt om drikkevandskølere og brugte sodavandsautomater

Lidt om drikkevandskølere og brugte sodavandsautomater

Her i sommers kom jeg hjem fra en ferie med min familie. Vi havde fløjet i lang tid, og var rigtig trætte allesammen. Jeg var især udmattet på grund af tørst og sukkermangel, fordi jeg er lidt for nærig til at give efter for de tårnhøje priser på drikkevarer ombord på flyet. Mens vi stod og ventede på vores bagage ved bagagebåndene fik jeg øje på en af de sodavandsautomater, der står i den store hal. Heldigvis havde jeg nogle småpenge i min pung, så jeg kunne hurtigt og nemt købe et par afkølede drikkevarer til mig og familien. Det gjorde både ventetiden og resten af turen hjem meget mere udholdelig.

Jeg synes min historie ovenover meget godt begrunder, hvorfor sodavandsautomater er så brugte. Efterfølgende er jeg begyndt at lægge mærke til, hvor mange steder man egentlig finder dem. Der står flere på min skole, og de er også på togstationer og i mange cafeterier. I mange kiosker står der desuden drikkevandskølere, som jo egentlig bare er en slags køleskabe. Ligesom mig værdsætter du sikkert også, at dine drikkevarer er kolde. Det er ikke hver dag, at jeg drikker sodavand, men når jeg gør, vil jeg gerne have, at oplevelsen er optimal.

Sidenhen har jeg undersøgt lidt mere omkring brugte sodavandsautomater, for egentlig er det jo en opfindelse, der har eksisteret i mange år. Jeg tør godt sige, at den heller ikke vil uddø lige foreløbig, for deres formål er mere eller mindre tidsløst i mine øjne. Ligesom i mit tilfælde vil de fleste af disse apparater tage imod alle de mønter vi render rundt med i vores pung, og de kan også give penge retur uden ekstra beregning. Man kan vælge mellem mange forskellige drikkevarer, hvilket jeg personligt værdsætter meget, for det jeg selv har lyst til er bestemt ikke altid det mine kammerater har lyst til, men det er ikke noget problem når de fleste drikkevandskølere forhandler langt de fleste kendte drikkevarer, til fair priser.

Noget andet jeg tror der gør sodavandsautomater så populære er, at folk slipper for at skulle stå i kø. Det er meget hurtigere selv at betale for sin vare og tage imod den med det samme, i stedet for at skulle meddele en servicemedarbejder hvad man skal have, vente på at de finder det og så betale til dem. Det er fedt, at man lige kan holde en hurtig pause og få sig noget læskende og forfriskende at drikke.

Jeg har foreslået på min arbejdsplads, at vi skulle anskaffe os nogle brugte sodavandsautomater. Det vil helt klart være mere tiltalende end at købe dem som nye, for så er der flere penge at spare. Drikkevandskølere har en evne til at samle folk, hvilket var en af de argumenter jeg brugte for, at vi skulle anskaffe os en, eller flere. Desuden er det en nem og enkel indtægtskilde for vedkommende, der køber den og sætter den op. Jeg skal da gerne indrømme, at jeg har forsøgt at snyde mig til at få flere flasker ud af mit køb, eller se om jeg kunne lure, hvor pengene kommer hen efter betalingen, men det er tydeligvis kun ejeren selv, der kan få adgang til apparatet forsyninger indeni. Det er nok også bedst på den måde, for hvem ville gide gøre brug af brugte sodavandsautomater, hvis de ikke var sikre overfor slid og tyveri?

Jeg har selv fundet et par hjemmesider, der sælger brugte drikkevandskølere. De har jævnligt gode tilbud, og det ser ud som om, at de er grundige med deres renovering. Hvis du selv har nogle input eller forslag til dette emne, vil jeg hellere end gerne høre dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *