home Hudpleje Jeg kan altså bedst lide Dr Hauschka produkter

Jeg kan altså bedst lide Dr Hauschka produkter

Jeg vil nu fortælle lidt om et mærke, som jeg vil anbefale alle at give en chance. Jeg snakker om hud- og kropspleje, og det er især Dr Hauschka produkter, jeg sværger til. Jeg kan godt lide det mærke fordi de er naturlige og fremstillet på en speciel måde.

Det var en af mine bedste veninder, der introducerede mig for Dr Hauschka produkter, da hun gav mig nogle af deres cremer i fødselsdagsgave sidste år, og jeg har været helt vild med dem lige siden og jeg har læst rigtig meget om dem på nettet. De har faktisk en rigtig interessant historie, for det er et relativt gammelt firma, alt taget i betragtning.

Jeg har selvfølgelig prøvet en masse forskellige produkter inden for hudpleje, også de billige mærker, som jeg ellers har været glad nok for, men nu hvor jeg har prøvet nogle lidt bedre produkter, så er det som om, de billige ikke kan måle sig helt med dem.

Nu er jeg desværre løbet tør, og jeg skal derfor ud og have nogle nye Dr Hauschka produkter, som jeg kan bruge. Jeg tror, jeg vil finde et sted på nettet, hvor man kan bestille fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *