home Smykker, Tøj Jeg håber, min bedste ven bliver glad for sine dog tags

Jeg håber, min bedste ven bliver glad for sine dog tags

Jeg synes selv, jeg har fundet på den perfekte, personlige gave til min bedste ven. Selv om han siger, han ikke gider gå med smykker, fordi det passer bedre til piger, så tror jeg han vil blive rigtig glad for et par dog tags. Jeg har fundet et sted, hvor jeg kan købe både selve hundetegnet, som det jo også kaldes, samt indgravering, til en rimelig pris.

Grunden til, at jeg tror, han ville blive glad for dog tags er, at han går meget op i næsten alt, der har noget med militæret at gøre, og jeg er overbevist om, at han vil gøre det til sin levevej, når han engang bliver færdig med skolen.

Derfor skulle det undre mig meget, hvis jeg ikke ramte plet med disse dog tags. Jeg læste i øvrigt om dem, at de bliver fremstillet på en original maskine, der har lavet disse tegn til rigtige soldater i sin tid, og jeg synes, at det, at der er en historie bag smykket, blot gør det endnu federe. Og så er det da også lidt federe, end hvis de blev lavet hos en guldsmed, vil jeg mene.

Så derfor har jeg bestilt et sæt dog tags til min bedste ven. Jeg har bestilt en indgravering af hans navn og hans fødselsdato, og hvis han ikke bliver glad for min gave, så ved jeg altså slet ikke, hvad jeg skal finde på til næste år.

Vi har været venner nu i snart fire år, ca. siden, vi kom i samme klasse. Vi går lige nu i gymnasiet sammen, og jeg eftersom vi hænger ud næsten hver dag både i skole og efter skole, så vil jeg mene, jeg kender ham rimelig godt efterhånden, og ved, hvilken stil, han har.

Jeg har sagt til ham, at jeg ikke glæder mig til, han skal i militæret, men at jeg dog støtter ham, også selv om han kan risikere at blive udsendt. Jeg vil dog rigtig gerne vise ham, at han har min fulde støtter, så derfor glæder jeg mig rigtig meget til at jeg modtager min bestilling og til at se, hvordan de ser ud i virkeligheden. Jeg håber også, det kommer til at betyde rigtig meget for ham, for jeg synes selv, det er en rigtig god personlig gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *