home Tandpleje Tandklinik i Hellerup tilbyder smertefri paradentosebehandling

Tandklinik i Hellerup tilbyder smertefri paradentosebehandling

Tandlægeskræk er en udbredt realitet for mange danskere. Det kan være, man har haft en dårlig tandlægeoplevelse, har hørt om skrækscenarier eller bare ikke er glad for tanken, om at gå til tandlæge. Frygten for at gå til tandlægen kan komme i mange forskellige varianter, men fælles for dem alle er frygten for at mærke smerte under behandlingen.

Oplev en smertefri behandling

Hos tandlægen Frederick Upton Sjölin i Hellerup sætter de en ære i at udbyde smertefri tandlægebehandling. Derfor er alle patienter garanteret en tryg situation, hvor tandbehandlingen altid vil forekomme smertefri – også efter behandlingen.

Tandbehandling med ny laserteknologi

I dag anvendes lasere til mange forskellige formål. Udover dens industrielle formål, så er det blevet et essentielt værktøj i forbindelse med øjenlaseroperationer samt fjernelse af tatoveringer. I forlængelse er laseren blevet adapteret som et smertefrit behandlingsværktøj hos tandlæger. Hos tandklinikken i Hellerup holder de sig orienterede på nye og forbedrede tandbehandlingsmetoder, så alle patienter er sikret skånsom og smertefri behandling.

Paradentose

Paradentose er er en smertefuld betændelsestilstand, som kræver vedvarende behandling for at holde paradentosen ende of forebygge nye tilfælde i munden. Tidligere har paradentosebehandling foregået i et mindre præcist omfang, grundet manglende værktøjer til præcis og skånsom behandling.

Med Genius Laser er det muligt at undgå blødning i tandkødet nåde under og efter paradentosebehandlingen. Derudover fjerner laserbehandling også behovet for at bruge sting i behandlingsområdet.

Tandklinikken i Hellerup er uddannede i at mestre laserteknologien med dygtighed og stor præcision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *