home Kontor, Trykkeri Hemmelig dias scanning til mine forældres gamle lysbilleder

Hemmelig dias scanning til mine forældres gamle lysbilleder

Her i sidste weekend skulle mine forældre flytte, og det var helt utroligt, hvad vi fandt af gamle ting, som vi i familien, havde glemt, vi havde haft. Jeg fandt en masse af mine ting, som jeg ikke fik taget med mig, men det sjoveste var dog nogle gamle lysbilleder. Min søster sagde, hun havde hørt, at man kunne bestille dias scanning til sine gamle lysbilleder, og få dem leveret som rigtige billeder.

Det synes vi alle var en rigtig god idé, at vi fik bestilt. Umiddelbart er det jo en lille smule svært at se, hvad der er på sådan nogle gamle lysbilleder, når man ikke har en maskine til at fremvise dem på, men af det, vi kunne skimme, så var det selvfølgelig nogle ret gamle billeder, nogle af dem fra da min søster og jeg var helt små, så det var helt klart, at vi skulle bestille dias scanning til disse billeder, så mine forældre kunne få dem som billeder i god kvalitet.

Min søster tog lysbillederne med sig, uden at vores forældre opdagede det, og så vil hun gå ned til en scanner, hun har hørt om. Vi vil nemlig give dem billederne, som kommer ud af dias scanningen, som en overraskelse. Jeg tror bestemt ikke, de regner med, at vi laver dem, og mon ikke, det bliver sjovt for dem at se, hvordan de gamle billeder ser ud.

Jeg synes i hvert fald altid, det er sjovt at se i gamle familiealbums, og når disse lysbilleder har været igennem en omgang dias scanning, så er der lidt ekstra billeder til samlingen. Havde jeg selv nogle gamle lysbilleder liggende herhjemme, ville jeg bestemt også ofre at få dem igennem ved en professionel scanner, for det er nu sjældent, man støder på en lysbilledefremviser nu til dags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *