home Håndværk Det flotteste byggeri

Det flotteste byggeri

Jeg så simpelthen det flotteste byggeri her forleden dag, det var helt i øjenfaldende, og jeg har ellers aldrig været sådan rigtig interesseret i sådan noget, men dette her faldt virkelig i min smag, og jeg kunne ikke få øjnene væk igen.

Det må være helt vildt at stå bag et sådan byggeri, for man vil hele livet kunne sige, at det var en selv, der var med til at få det op og stå, og det er da lidt vildt, at folk sådan kan kigge på det og vide, at det var en selv, der havde været med.

Jeg tror ikke slev, at jeg nogensinde ville kunne finde kreativiteten i mig selv, til at være med til et byggeri af den kaliber, men man må jo bare stille sig tilbage og nyde synet af, hvad andre har evner til at skabe i en sådan situation.

Jeg ville nu ønske, at jeg selv kunne bidrage med et byggeri i den størrelse, fo rnøj hvor er det flot, og jeg ville da være pave stolt, hvis mit navn stod bag noget i den stil, men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det vil det aldrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *