home Tøj Designer sko – Shoe the Bear og Lacoste sko

Designer sko – Shoe the Bear og Lacoste sko

For de fleste af os betyder de sko vi går i utrolig meget. Ikke bare komforten er vigtig, men også designet betyder meget. Derfor har markedet for designer sko heller aldrig været bedre. For eksempel det dansk producerede mærke Shoe the Bear eller Lacoste sko er utrolig populære bland de som kender dem, men af grunde som jeg ikke helt forstår, så hører man sjældent om dem i medierne, og derfor kender mange dem heller ikke af navn.

Personligt er jeg stor fan af både Shoe the Bear og Lacoste sko, hvor jeg typisk bruger førstnævnte en hverdag og de andre til fest. Begge mærker er kendt for et vanvittig fedt design, men ikke desto mindre må man erkende at der er nogle typer design der passer sig bedre i nogle situationer end andre.

Men hvad skal man egentlig vælge når man skal ud og købe nye sko? Jeg promoverer jo netop Shoe the Bear og Lacoste sko fordi det er dem som jeg holder af, men der finde utrolig mange andre designer sko som også er værd at tage et kig på. Smag og behag er som bekendt forskellig, men nu ved i om ikke andet hvad jeg kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *