home Ansigtsbehandling Dermatude behandling – Alternativet til ansigtsløft

Dermatude behandling – Alternativet til ansigtsløft

En Dermatude behandling er en naturlig rynkebehandling, som er et godt alternativ til et ansigtsløft. Det giver en faster hud og reetablere hudens elasticitet. Ydermere får man finere porer og en synlig reduktion af rynker.  Dermatude behandling er egnet til mange forskellige hudtyper – dehydreret, moden, krakeleret, slap eller skadet hud er bare nogle af eksemplerne på det.

Dermatude behandling er en Metaterapi, hvor der på den øverste del af huden, bliver lavet nogle usynlige mikro-perforeringer. Dette gør at huden påbegynder en naturlig heling, hvor der bliver produceret kollagen og elastin der reparerer huden. Ens hud bliver altså reaktiveret, så man får det tilbage, som man har mistet med tiden.

Et forløb foregår over 4 behandlinger en gang om ugen, men hvis man ønsker den fulde effekt, så er det anbefalet, at man får 8 behandlinger. Det endelige resultat er typisk færre rynker, en bedre hudstruktur, opstrammet hud og reducering af pigmentpletter. Dermatude behandling er altså perfekt til en, som ønsker et friskere og mere ungdommeligt ansigt.

Hos Clever Skincare tilbyder de Dermatude behandling og andre hud behandlinger i deres klinik i Hørsholm. Ønsker du at vide mere, så kan læse om det på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *