home Events Den rigtige borddug kan være med til at skabe god stemning

Den rigtige borddug kan være med til at skabe god stemning

Julen er ovre os. Det betyder, at det er tid til hygge og lys. Men det er også tid til de mange årlige julefrokoster, som der bliver holdt i de fleste virksomheder. Hvis man skal skabe de helt rette rammer om en skøn og festlig aften, kræver det festlig og passende oppyntning. Og det kan man blandt andet sikre ved at vælge den rigtige type borddug. Med en flot borddug på bordene er man nemlig et skridt tættere på at skabe den helt rigtige festlige julestemning, som en succesfuld julefrokost kræver. Hvis man som virksomhed eller kantine skal stå for årets julefrokost, skal man derfor på jagt efter den helt rigtige borddug. Og ønsker man sig en borddug i høj kvalitet, uden at man behøver betale en formue for den, skal man handle ind hos Cytex.dk.

Halvdelen af festen er den flotte oppyntning

Hvis man vil være sikker på god og festlig stemning, kræver det flotte omgivelser, der er pyntet flot op. Det er også en af grundene til, at temafester er blevet så populære. Det giver bare noget ekstra, når man kan feste i flotte og gennemførte omgivelser. En flot borddug kan være med til at understrege temaet og give den rigtige stemning. Eksempelvis kan man til en julefrokost med fordel vælge en rød eller mørkegrøn dug, der afspejler julens farver. Derefter kan man pynte bordet ekstra med lys, servietter og selvfølgelig service. En borddug er derfor et must have, hvis man vil holde en fest, der er noget ud over det sædvanlige. Og vil man spare penge, skal man købe sin borddug hos Cytex.dk.

Der er også praktiske fordele ved en borddug

Til en julefrokost ender bølgerne ofte med at gå højt. Når der skal spises en masse mad og drikkes alkohol, samtidig med at man er mange mennesker samlet, er det næsten garanteret, at der vil blive spildt på bordene. Også her er det en fordel at have en borddug, der er med til at skåne bordet nedenunder. Derfor vil en borddug ikke kun være med til at skabe den rigtige stemning, men også have praktiske fordele. Når man har bordduge på alle bordene, gør det nemlig arbejdet langt nemmere for personalet. Samtidig beskytter man bordene, da en borddug kan være med til at forhindre, at pletter trænger ned i bordet og bliver umulige at fjerne. Derfor er det oplagt, at man investerer i en borddug til hvert af bordene, inden man holder en større fest som fx en julefrokost.

Vil du spare penge?

Bordduge er vigtige. Men da man ofte skal bruge en del af dem til de større arrangementer, vil man gerne have dem til gode priser. Samtidig er det vigtigt, at de er i ordentlig kvalitet, så farven ikke smitter af, eller de går i stykker undervejs. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvor man vælger at købe sin borddug. Hos Cytex.dk er der altid fokus på god kvalitet til billige priser. De køber deres varer direkte fra producenten, så når du køber din borddug hos dem, er du fri for dyre mellemled. Derfor kan du altid være sikker på at få meget for dine penge, når du handler ind hos Cytex.dk. Hvis du gerne vil have en flot borddug i god kvalitet, til når der skal være julefrokost eller en anden fest, er det altså oplagt at købe bordduge hos Cytex.dk.

Stort udvalg af duge til alle slags fester

Når man skal holde julefrokost, kan man som sagt gå efter en borddug i rød eller mørkegrøn. Når man køber sine duge hos Cytex.dk, kan man være sikker på, at der er noget til enhver fest og begivenhed. Her finder du nemlig et stort og alsidigt udvalg af bordduge, så du også kan finde lige præcis den borddug, der passer til dig og det arrangement, du skal holde. Der findes bordduge i forskellige størrelser, materialer, mønstre og farver. Derfor kan du være helt forvisset om, at også du kan spare penge ved at købe en flot og god borddug hos Cytex.dk. Så er man sikker på, at rammerne er godt sat til den næste fest, samt at man gør rengøringen lidt nemmere for sig selv. Er der en større begivenhed som fx en julefrokost i horisonten, kan man med fordel allerede i dag gå ind og se nærmere på det store udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *