home Plastikkirurgi Debat om plastikkirurgi: Hvad er din holdning?

Debat om plastikkirurgi: Hvad er din holdning?

Nu er det efterhånden ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var aktiv her på bloggen, og det beklager jeg naturligvis, men jeg har haft meget travlt, og så har det været ferie osv., men nu er jeg i hvert fald tilbage med et helt dugfrisk indlæg om plastikkirurgi!

Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg har lagt mærke til, at det er blevet meget almindeligt at snakke om plastikkirurgi, og det er ikke længere et tabu, som det var engang. Det er et veldebatteret emne, som alle lader til at have en mening om, og de fleste er ikke bange for at ytre den, så derfor tænkte jeg, at det måske var tid til en lille debat om plastikkirurgi her på bloggen?

Hvis I er friske, så lad os da starte debatten! Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg personligt ikke har behov for plastikkirurgi, men jeg kan sagtens forstå dem, som går og drømmer om at få ændret på noget ved deres udseende, og det ser jeg intet galt i. Hvad synes I?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *