home Børnetøj Min veninde fik mig overbevist om at købe tøj fra Danefæ

Min veninde fik mig overbevist om at købe tøj fra Danefæ

For nyligt var jeg på café med en veninde, som jeg desværre ikke har set i lang tid, da vi begge faktisk lige har født vores første barn, hvilket ikke har givet forfærdeligt meget tid til noget som helst andet. Samtalen handlede da heller ikke om meget andet end tøj fra Danefæ.

Min veninde går utroligt meget op i kvalitet, og det gælder især, når det kommer til tøj. Hun fortalte mig, at hun fremover udelukkende ville købe tøj fra det danske tøjmærke Danefæ til hendes datter, og at jeg i øvrigt burde gøre det samme.

Jeg blev selvfølgelig nysgerrig, for jeg havde aldrig hørt om tøjmærket Danefæ før, og jeg spurgte hende, hvorfor dette tøjmærke var så fantastisk. Det skulle jeg aldrig have gjort, for vi endte med ikke at tale om noget som helst andet.

Jeg vil ikke begynde at tale om de mange grunde til at købe tøj fra Danefæ, for så kommer dette blogindlæg til at være ret langt, men jeg kan sige så meget, at min veninde fik mig overbevist, og jeg har fundet denne hjemmeside, hvor man kan købe tøjmærket til udmærkede priser.

3 thoughts on “Min veninde fik mig overbevist om at købe tøj fra Danefæ

  1. Jeg mente det nok:) De er altså rigtig fede! Hvis jeg får børn, skal de helt sikkert også have tøj fra Danefæ. Hvor sødt er det ikke lige at matche sine børn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *