home Mode Damejakker på nettet og i butikker

Damejakker på nettet og i butikker

Min datter ønskede sig en jakke i fødselsdagsgave og jeg ville rigtig gerne give hende den, fordi alt andet som stod på hendes ønskeseddel kostede mindre end 300 kr. Jeg kunne slet ikke kunne finde noget der passede til hendes stil i butikkerne, derfor kiggede jeg efter damejakker på nettet i stedet for.

Jeg vil sige at det heller ikke var så nemt at finde noget på nettet. Min datter har en meget rå stil og damejakker virkede som det helt forkerte søgeord. Dog fandt jeg faktisk den helt perfekte jakke til hende, da google ledte mig ind på en army hjemmeside.

Hele army stilen beskriver faktisk hende stil ret godt og derfor tænkte jeg at deres damejakker nok også vil være noget der falder i hende smag. Dog var jakkerne ikke så dyre, så jeg fandt en hel masse andre spændende ting som jeg også vil give hende i fødselsdagsgave.

Jeg er meget spændt på at se hendes reaktion. Jeg plejer nemlig ikke at ramme korrekt, når jeg køber tøj til hende, men denne gang tror jeg at hun vil synes om det jeg har købt. Hvis hun ikke kan lide det, kan det selvfølgelig sagtens returneres, men det bliver da også sidste gang jeg roder mig ud i at købe tøj til hende. Nu må vi se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *