home Transport Containertransport er lige sagen hvis du skal flytte langt væk!

Containertransport er lige sagen hvis du skal flytte langt væk!

For godt og vel 2 måneder siden havde jeg en ven, der for en periode på rundt regnet  1 år, var blevet tilbudt en job stilling via sit nuværende firma, med hovedkontor i Tyskland. Parallelt med stillingen var der selvfølgelig også arrangeret en ny boligløsning, der gjorde det muligt for min gode ven, at bo tæt på sit nye arbejde og med mulighed for at indrette huset selv. Spørgsmålet var nu om containertransport skulle ind i billedet.

Jeg har personligt selv tidligere benyttet mig af forskellige former for transport løsninger af møbler, da jeg selv har flyttet en del rundt i forskellige internationale job stillinger over de sidste par år. Hver gang har det været igennem et flyttefirma og det har desværre ikke altid været lige omsorgsfuldt i små træbokse, med skader som resultat. Jeg har siden hen hørt godt om containertransport og vi tog snakken.

Da min ven fik den glædelige nyhed om at stillingen var hans, mødtes vi til en kop øl for at fejre hans nye fremtid og det var også der at spørgsmålet omkring transport af møbler opstod. Da han ikke selv tidligere havde flyttet så langt væk, havde han intet indblik hvordan at man mest optimalt for sine genstande og møbler  frem til den nye destination, vel og mærket i intakt tilstand og derfor bragte jeg containertransport på banen for ham.

Det var ikke fordi at han havde planer om at tage hele huset med, men der var rundt regnet hvad der svarer til en 20 fods container og tricket ved at bruge containertransport igennem en vognmand er, at man selv står for pakningen, sparer en masse penge på at lønne folk og når man selv udfører handlingen, så bliver det langt mere omsorgsfuldt håndteret under selve pakningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *