home Tøj Der var engang, jeg var ude og flyve med camouflage windbreakers

Der var engang, jeg var ude og flyve med camouflage windbreakers

Jeg har altid haft den idé, at drager er fantastiske. Ikke drager fra eventyr og alt det dér, men drager der flyver i vinden. Jeg synes det er interessant, at vinden kan bære noget så godt, at den kan flyve. Men jeg ville lave et eksperiment med en masse camouflage windbreakers.

Jeg kunne godt tænke mig at flyve som en drage, så jeg bestilte en masse camouflage windbreakers fra nettet, som jeg kunne binde sammen og kreere en kæmpedrage på den måde. Det ville kræve meget snor og reb, men det skulle nok lykkes.

Ekspedienten i den lokale hobbyshop kiggede mærkeligt på mig, da jeg kom slæbende på alt de reb og snor. Hun spurgte, hvad jeg skulle bruge det til. Da jeg fortalte hende om mit agenda, stirrede hun bare. Hun kunne ikke finde ordene frem. Jeg havde også mine camouflage windbreakers ude i bilen, havde jeg fortalt hende. Hun ringede efter sikkerhedsvagten, så jeg måtte smutte.

Med de forkerte øjne, kunne jeg godt blive misforstået, hvis jeg blev stoppet af politiet med en bil fuld af reb og camouflage windbreakers. Så det håbede jeg på ikke ville ske. Selvfølgelig ville jeg godt kunne forklare mig ud af det med lidt held, men det ville ikke være en optimal situation.

Jeg parkerede bilen i min garage og pakkede varerne ud. Jeg havde lavet en tegning på forhånd, så jeg vidste, hvordan jeg skulle bære mig ad med konstruktionen af min kæmpedrage. Det ville være en ide at sortere i de forskellige størrelser af camouflage windbreakers, så det gjorde jeg.

Jeg valgte at bruge en hel dag i garagen til dette eventyrlige projekt. Jeg boede stadig hjemme, så min mor sørgede for chokolademælk og småkager, så jeg var holdt forsynet og glad. Det var hårdt arbejde at bygge sådan en tingest. Minecamouflage windbreakers skulle placeres rigtigt og præcist, hvis det ikke skulle gå helt galt.

Da jeg endelig blev færdig med mit mesterværk, og den sidste af de mange camouflage windbreakers var bundet fast, kunne jeg tage ud og prøve dragen af. Men jeg måtte vente til at vejret var passende til drageflyvning.

Da den første storm kom, måtte jeg ud med min camouflage windbreakers drage. Jeg kørte ned til havnen og gjorde mig klar. Uheldigvis kom der et kæmpe vindstød og hev fat i os begge. Jeg holdt godt fast i rebet, men jeg fløj med. Ud over havet. Det tog flere timer før politiet kom med en redningshelikopter og pillede mig ned. Det var fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *