home Mode Min søn og hans ven kom til at bytte rundt på deres camouflage jakker

Min søn og hans ven kom til at bytte rundt på deres camouflage jakker

I går, da min mand var henne for at hente vores søn i fritidsordningen, kom de desværre til at komme hjem med forkert overtøj. Min søn og sin bedste ven har nemlig nøjagtig samme camouflage jakker, og de har knager lige ved siden af hinanden, så i et stresset øjeblik, da de skulle skynde sig ud ad døren, kom de til at tage den forkerte jakke.

De havde slet ikke lagt mærke til det, men jeg kunne sagtens se, at de måtte have kommet til at bytte rundt på deres camouflage jakker, for min søn er to størrelser mindre end sin ven der, så jakken var alt for stor til ham. Jeg ringede til vennens forældre, og moren fortalte mig også, at hun heller ikke kunne forstå, hvordan hendes søn dog var vokset så hurtigt.

Vi aftalte at de bare kunne bytte rundt igen henne i skolen, så der var ingen større katastrofe sket. Vi to mødre kom bare til at grine over situationen, da vores mænd ingenting havde opdaget, før vi havde gjort dem opmærksomme på det.

Nu må vi håbe at de to camouflage jakker har fundet tilbage til deres rette ejermænd og at ingen er krympet eller vokset for meget siden i går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *