home Billeje Jeg har brug for at bestille billeje i Nice til min fødselsdag

Jeg har brug for at bestille billeje i Nice til min fødselsdag

Jeg har tænkt mig at invitere hele familien samt svigerfamilien til Frankrig i forbindelse med min fødselsdag, hvilket jeg tror kunne være en rigtig hyggelig og spændende tur. Vi er heldigvis en ret lille familie, men vi har dog stadig tænkt os at bestille billeje i Nice.

Det er første gang, jeg og familien skal til Frankrig sammen. Både min mand og jeg har været der for mange år siden, men har sammen altid taget til spanske feriemål i vores sommerferie sammen, så nu glæder vi os meget til at opleve noget nyt sammen med resten af vores familier.

Vi plejer normalt ikke at leje bil, når vi er på ferie, da det altid har fungeret fint med offentlig transport, når vi bare har været os tre, men når vi nu bliver et par stykker flere, vil vi gerne finde billeje i Nice, så vi er sikre på, vi alle kan komme rundt samtidig.

Jeg har undersøgt det lidt på forhånd, og fundet ud af, man kan bestille billeje i Nice lufthavn, så vi kan køre direkte derfra, når vi lander. Lige nu skal vi dog bare have rejsen på plads og invitationerne ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *