home Plastikkirurgi Jeg skal endelig have lavet større læber ved hjælp af botox

Jeg skal endelig have lavet større læber ved hjælp af botox

Jeg har altid haft en drøm at få lavet større læber, og nu har jeg endelig fået tid på en klinik, som formegentlig ordner det med et skud botox. Jeg ringede nemlig til klinikken i går, og selvom jeg havde regnet med, at der ville gå et stykke tid, før jeg kunne få en aftale hos dem, fik jeg allerede en tid om 14 dage.

Der er mange, der ikke synes om, at man får ændret nogle ting ved sig selv ved hjælp af plastikkirurgi, men jeg synes, at det er helt genialt. Jeg kan ikke se, hvad problemer er ved at få lavet større læber, og slet ikke når det er med noget så uskyldigt som botox.

Botox bliver jo i dag brugt til rigtig mange forskellige ting, og fordelen ved det er, at man altid bare kan lade være med at få sig en ny indsprøjtning. På den måde kan man også selv vælge, om man vil have større læber eller ej.

Jeg glæder mig i hvert fald, til jeg får lavet større læber, og jeg synes som sagt, at det er rigtig smart, at man kan få det lavet vha. botox.

One thought on “Jeg skal endelig have lavet større læber ved hjælp af botox

  1. Hvor er du dog heldig! Jeg ville ønske, det var mig.. Hvor meget måtte du give for en omgang botox?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *