home Madlavning Jeg ønsker mig en Bjørn røremaskine og gode kokkeknive

Jeg ønsker mig en Bjørn røremaskine og gode kokkeknive

Jeg har snart fødselsdag, og jeg har været så fornuftig bare at ønske mig ting til køkkenet. Jeg får altid at vide, jeg næsten intet udstyr til madlavning har, når folk kigger i mine køkkenskabe. Jeg har hørt en masse godt om Bjørn røremaskine, så sådan en ønsker jeg mig selvfølgelig, sammen med nogle rigtig gode kokkeknive.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har sådan noget som for eksempel kokkeknive i mit køkken, for jeg har altid gået meget op i madlavning, men jeg glemte bare at købe det, da jeg flyttede hjemmefra, og har aldrig fået gjort noget ved det. Det skal der gøres nu, og med en Bjørn røremaskine, som står øverst på min ønskeliste, er mit køkken da lidt opdateret.

Bjørn røremaskine er jo et både kendt og anerkendt mærke, som mange professionelle kokke sværger til, men jeg tror også, man kan få dem til private personer.

Jeg har også fundet nogle kokkeknive, som jeg godt kunne tænke mig, så hvis jeg ikke får nogle i fødselsdagsgave, så vil jeg bare gå ud og købe nogle selv. Så er jeg i hvert fald sikker på, jeg får de rette knive til mine køkkenskuffer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *