home Biler, Låsesmed Bilnøgle med fjernbetjening

Bilnøgle med fjernbetjening

Det er altid en fordel at have en bilnøgle med fjernbetjening, da du derved ikke slider på selve nøglen eller låsen. Derudover skal du ikke bøvle med frost i låsen, eller være bange for, at nøglen knækker i forsøget på at åbne bildøren. Hvad enten du skal have ny bilnøgle med fjernbetjening, eller bare skal have lavet en kopi, så kan Københavns Låsesmed hjælpe med at lave en helt ny nøgle i original kvalitet.

Det er også rart at have en bilnøgle med fjernbetjening, når man står med hænderne fyldt og gerne vil slippe for at bøvle med en bilnøgle i låsen. De siger sig selv, at deres langvarige erfaring indikerer, at bilnøgler med fjernbetjening og/eller med startspærre kan være en god investering på lang sigt.

De står selv for produktionen af nøglen, så de kan yde dig en god og hurtig service. Københavns Låsesmed skærer altså selv nøglen og koder den så den passer til din bil. Det er en service, som mange andre låsesmede ikke har og derfor ofte levere deres bilnøgler langsommere.

Hvordan fungerer startspærre

Der er selvfølgelig startspærrefunktion i alle deres bilnøgler med fjernbetjening, da det er et lovkrav samt sikrer din bil bedre imod ulovlig kopiering og tyveri.

Uanset om du har en bilnøgle med fjernbetjening eller ej, så har alle biler efter 1995 en startspærre. Det fungerer ved, at koden, som er i din nøgle, skal matche med den kode, som er i din bil. Det vil sige, at en tyv med en identisk udskåret nøgle ikke vil have mulighed for at starte bilen.

Sørg for at have 2 nøgler

Hvis du kun har en bilnøgle med fjernbetjening, er det en god ide at få lavet en mere. Det kan være dyrt at skulle til at lave en helt ny bilnøgle, da chippen til bilen, i nogle tilfælde, skal aflæses af bilforhandleren. Hele processen bliver i det hele taget langt mere besværlig og kan koste op til flere tusinde kroner. Sørg derfor altid for at have en kopi liggende derhjemme, så du kan komme ind i bilen, hvis der skulle ske noget med din egen nøgle.

Du kan altid få hjælp

Låsesmeden har et drive-in værksted i København, hvor du kan stille bilen, mens de laver en kopi til dig. De tester din bilnøgle og alle dens funktioner, så det er en fordel at komme med bilen, hvis nøgle du skal have kopieret eller lavet.

Hvis uheldet er ude og du midt om natten ikke kan komme ind i din bil, fordi din bilnøgle med fjernbetjening ikke virker, så kan du ringe døgnet rundt. Københavns låsesmed har nemlig en afdeling, som kan hjælpe dig med at få lavet en ny bilnøgle 24/7.

Service er noget som de vægter højt og derfor også har døgnservice, så du kan få hjælp døgnet rundt. Alle kan forestille sig en situation, hvor man ikke kan komme ind i sin bil og har brug for hjælp.

Så hvis du midt om natten din bilnøgle med fjernbetjening ikke virker, fordi den er blevet stjålet eller tabt, så kommer de ud og hjælper dig, uanset hvor du befinder dig i København. De er normalt på din lokalisation inden for 30 minutter.

Københavns låsesmed laver bilnøgler til alle biler med undtagelse af enkelte Mercedes Benz modeller.

Ikke kun bilnøgler og bilnøgler med fjernbetjening

De er selvfølgelig også en låsesmed for andet end biler, så hvis du har tabt nøglen til hjemmet og ikke kan komme ind, har du stadig mulighed for at ringe til Københavns låsesmed. De kommer, som med en bilnøgle, inden for en halv time og et gennemsnitligt besøg tager omkring 5-10 minutter.

Du kan læse mere på www.koebenshavns-laasesmed.dk og se mere om dine muligheder for at få en ny bilnøgle med fjernbetjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *