home Smykker Jeg plejer at købe masser af billige ringe til min smukkesamling

Jeg plejer at købe masser af billige ringe til min smukkesamling

Jeg elsker at købe billige ringe. Jeg har et hav af dem i min smykkesamling, og jeg tror aldrig, jeg får nok. Jeg har tit rigtig mange forskellige på fingrene, og jeg går slet ikke så meget op i, om de nu er lavet af de pureste guld eller om det bare er en billig kopi, for som jeg ser det, er der jo alligevel ingen, der lægger mærke til det.

Jeg går kun med smykker for min egen skyld. Det er i hvert fald sjældent, at jeg lægger mærke til andres smykker. Jeg har et par gange lagt mærke til en flot halskæde, jeg har set, og så selvfølgelig, hvis folk selv gør opmærksomme på det. Men jeg forstår ikke, at der findes folk, der hellere vil købe dyre end billige ringe. Man kan jo mange gange få en tre fire stykker for samme pris som en af de dyre.

Desuden er det sådan, at billige ringe i dag ligner mange af de dyre, der findes og er moderne lige for tiden. Det er selvfølgelig ikke helt samme kvalitet, så man skal behandle dem ordentligt, men det har trods alt aldrig været et problem for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *