home Billeje Vi fik den perfekte bil med billeje fra Milas Lufthavn i Bodrum

Vi fik den perfekte bil med billeje fra Milas Lufthavn i Bodrum

I år havde vi besluttet os for, at vi ville prøve at holde ferie i en lille by, der ligger lidt uden for selve Bodrum. Vi havde derfor bestilt billeje fra Milas Lufthavn i Bodrum, så vi nemt kunne finde ud til hotelværelset, når vi ankom, og det fungerede rigtig godt. Bilen havde vi bestilt online, så den stod bare klar i lufthavnen til os, da vi ankom.

Der var en masse ting at opleve af seværdigheder i området omkring Bodrum og Milas, men vi brugte dog mest vores billeje fra Milas Lufthavn til at komme rundt i byen og til at komme ud og handle. Det er nødvendigt for os med lejebil af en vis størrelse, da vi efterhånden er en del mennesker i familien, så det er ikke til at have varerne i hånden eller i en lille bitte bil, for den sags skyld.

Via nettet fandt vi hurtigt en bil, der passede perfekt til vores families størrelse. Vi fik en god pris, da vi bestilte online, og jeg var vild med den mulighed, vi havde for at se billeder af bilen, så vi havde en vis fornemmelse af, hvilken bil, der ville være bedst for os at bestille billeje i Milas Lufthavn med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *