home Billeje Kan jeg bestille billeje i Malaga i min kærestes navn?

Kan jeg bestille billeje i Malaga i min kærestes navn?

Min kæreste og jeg skal snart på ferie sammen for første gang. Vi skal til det sydlige Spanien, og da min kæreste skal arbejde rigtig meget lige op til, vi skal af sted, bliver det mig, der kommer til at stå for de fleste af forberedelserne. Jeg skal så også booke billeje i Malaga, men jeg er lidt i tvivl om jeg må, da jeg ikke selv har noget kørekort.

Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at køre rundt i bil nede i Spanien, men jeg tænkte på, om jeg egentlig godt bare kan bestille billeje i Malaga i min kærestes navn i stedet for? Jeg ved nemlig, at jeg kan gøre det over nettet, og min kæreste er heller ikke bange for at jeg vælger en dårlig bil eller noget, men er det egentlig lovligt? Det burde jo ikke være helt umuligt, når det foregår over nettet, tænker jeg.

Jeg vil helst ikke snyde nogen, så måske skulle vi for en sikkerheds skyld lade min kæreste stå for at bestille billeje i Malaga, så vi ikke fået nogen ballade, når vi står i lufthavnen. Men jeg kan jo sørge for alt andet med hotel, flybilletter og sådan noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *