home Billeje Bedste transport i Marmaris med billeje fra Dalaman Lufthavn

Bedste transport i Marmaris med billeje fra Dalaman Lufthavn

I år holdt vi vores ferie i Marmaris i Tyrkiet. Det ligger i den sydvestlige del af landet, så vi var nærmest garanteret godt vejr på vores ferie. Vi havde bestilt billeje fra Dalaman Lufthavn, som er den lufthavn, der ligger midt i mellem Marmaris og Fethiye, som vi naturligvis også besøgte i løbet af vores ferie.

Vi fandt en hjemmeside, der havde samlet priser fra biludlejningsfirmaer, der havde billig billeje i Dalaman Lufthavn, og bestilte vores lejebil derfra. Det fungerede overraskende godt, og vi kunne uden problemer finde og afhente vores bil til ferien, da vi ankom til lufthavnen i det sydlige Tyrkiet.

Det var anden gang, vi tog til Marmaris for at holde ferie, men første gang, vi havde bestilt billeje i Dalaman Lufthavn. Det var faktisk en rigtig god ting at gøre, for jeg tror ikke, vi ville have nået nær så meget, som hvis vi havde valgt at nøjes med de taxier og den offentlige transport, der findes i området.

Marmaris er et rigtig typisk turistområde, hvilket passer os rigtig godt, da vi har børn. Vi fik et værelse på et hyggeligt hotel, hvor der gik børneguider rundt og holdt øje med de små, og hvis vi ville væk, tog vi bare vores billeje fra Dalaman Lufthavn og kørte ud til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *