home Billeje Vi fandt billig billeje på Cypern til ferien

Vi fandt billig billeje på Cypern til ferien

I aften er der jo landskamp i EM kvalifikationen mellem Danmark og Cypern, og selv om jeg ikke interesserer mig synderligt meget for fodbold, vil jeg alligevel se kampen i aften. Jeg holder selvfølgelig med Danmark, men jeg må indrømme, at Cypern altid har haft en plads i mit hjerte, da det er der, jeg har holdt langt størstedelen af mine ferier, både som barn og voksen. Sidste år var vi også dernede, og havde bestilt billeje på Cypern, så vi nemt kunne komme rundt over det hele.

Med billeje i Cypern ved vi altid, at vi har mulighed for at  komme nemt rundt som vi vil, og vi har mulighed for at komme ud og se Cyperns turistattraktioner og seværdigheder lige når vi vil, og når vi har et hotel, der ikke ligger lige ud til kysten, kan vi bruge bilen til at komme ud til strandene, som der jo findes en del af på Cypern.

Som sagt har jeg holdt ferie på Cypern i mange år. Da jeg var barn var ferierne dog lidt anderledes, da vi ikke havde bestilt billeje på Cypern, men mest bare brugte tiden på at ligge ved poolen på hotellet. I dag kan jeg bedre lide at komme ud og opleve landet med en bil til rådighed, men generelt, så er Cypern god til begge slags ferier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *