home Mode, Tøj Jeg fik lyst til at vide mere om mærket Billabong

Jeg fik lyst til at vide mere om mærket Billabong

Jeg kom til at tænke på det mærke, der hedder Billabong. Hvorfor, det pludselig strejfede mine tanker, ved jeg ikke. Men jeg har altid syntes, det var et sjovt navn. Det er sikkert et mærke, som rigtig mange mennesker kender, kunne jeg forestille mig. Jeg har så fundet ud af, at det ikke bare er et og andet vrøvleord, som grundlæggerne fandt på i en brandert, men at det faktisk er et ord, der på oprindeligt australsk betyder vandhul eller lignende.

Når det så er sagt, så er det faktisk et af mine yndlingsmærker, som jeg så valgte at læse noget mere om. Det er faktisk rimelig spændende læsning. I dag er Billabong et rimelig veletableret tøjmærke, og jeg har personligt en del tøj fra dem. Oprindeligt, kunne jeg læse mig frem til, blev det lavet til surfere. Det vidste jeg faktisk ikke, men så giver det jo pludselig meget mere mening med det navn, de i sin tid valgte til deres produkter.

Det lå vist ikke i kortene, at Billabong skulle vokse sig så stort og blive betragtet som et tøjmærke inden for mode. Stifteren eller stifterne var ægteparret Gordon og Rena Merchant, hvor Gordon selv var surfer, og som så mange andre surfere, var han godt træt af den kvalitet, der fandtes i surfershorts på daværende tidspunkt.

Der er ingen tvivl om, at det var meget populært, da Gordon fandt et materiale, der, uden tvivl, var helt perfekt til surfershorts. Dette materiale var modstandsdygtigt over for ikke bare vand, men også alt det andet, som surfere kan komme ud for. Holdbarheden var altså væsentligt forbedret, og lynhurtigt blev Billabong et populært mærke blandt Australiens surfere.

Der skulle ikke gå mange år, før resten af verdens surfere også begyndte at kende til Billabong, og mærket voksede sig stort, og udvidede til ikke bare at være surfershorts og andet tøj til surfere, men også alt muligt andet.

Så i dag kan man få både shorts, t-shirts, bælter, kasketter og meget andet fra mærket Billabong. Endda også kjoler, kan man finde fra dette mærke. I dag er det i øvrigt et rigtig veletableret mærke, og stifterne har tjent gode penge på at få en god idé, som bare blev udviklet og stadig er i fuld udvikling. Jeg tror i hvert fald, det er et mærke, der vil forblive populært i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *