home Skønhed Bestil en cellulite behandling og få bugt med appelsinhuden.

Bestil en cellulite behandling og få bugt med appelsinhuden.

Træt af appelsinhuden?

De fleste oplever med alderen, at ens hud bliver mærket og alderstegne begynder at vise sig. Mange oplever forekomsten af appelsinhud bliver mere og mere markant og problematisk, des ældre de bliver. Appelsinhud er ikke udelukkende et resultat af alderdom, og det kan sagtens forekomme hos yngre personer. Appelsinhud skyldes i de fleste tilfælde dårlig blodcirkulation og en fortætning af bindevævet.

 

Cellulite behandling er en effektiv løsning til afhjælpning af appelsinhud.

De fleste er ikke klar over at cellulite er den tekniske betegnelse for, hvad vi i Danmark referer til som appelsinhud. Med en cellulite behandling, der går ind og øger blodcirkulation og blodtilførelse i de udsatte områder, opnås en øget fedtforbrænding, der er med til at skille kroppen af med affaldsstoffer og overflødig væske. Cellulite behandling er på sin vis en naturlig løsning på problemet.

Cellulite behandling kan ligeledes hjælpe til udjævne omkringliggende væv i forbindelse med operationer, og være med til at mindske hævelse og smerter forbundet med en operation. Samtidig kan behandlingen være med til at fremskynde genopbygningsprocessen.

Behandlingen er typisk komplet smertefri – dog kan der forekomme ømhed hos personer, der får foretaget behandlingen for første gang. Specielt i områder er har været særligt udsatte for et øget antal affaldsstoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *