home Begravelse Online bestilling af begravelse i Rødovre

Online bestilling af begravelse i Rødovre

Jeg sad og surfede rundt på nettet i går og af uransaglige veje endte jeg på en hjemmeside for en bedemand hvor man fx kunne bestille en begravelse i Rødovre online.

Det tog lidt fusen på mig, at man rent faktisk kan bestille en begravelse online, og især at den pågældende hjemmeside havde lavet en side pr. by så man nemt og hurtigt kunne få sig et overblik. Så føler man virkelig, at der bliver kræset for en som kunde, og det må virkelig være rart på stakkels pårørende til afdøde, at de nemt og hurtigt kan bestille en begravelse i Rødovre, eller hvor de nu skulle have brug for en bedemand – endda i deres helt eget tempo, og de dermed ikke behøver at føre en samtale pr. telefon. Det er nemlig langt fra altid at man kan gennemføre sådan en når man er fyldt af sorg.

4 thoughts on “Online bestilling af begravelse i Rødovre

  1. Jeg er i den ulykkelige situation, at jeg også har brug for at få stablet en begravelse i Rødovre på benene. Den side du linker til, gjorde det hele langt nemmere!

  2. Jeg anede heller ikke at man kunne bestille en begravelse i Rødovre online. Man kan rent faktisk, efter at have læst lidt på den side du linker til, forudbestille en begravelse.

    Så skal ens efterladte ikke gætte sig frem til hvad man fortrækker og måske endda være lidt nærige.

  3. Det virker nærmest, som om der er en massemorder løs med det store antal begravelser i Rødovre der er for tiden.

    Jeg skal nemlig også til en engang næste uge – og dødsårsagen er pt. ukendt. Hmm..

  4. Ligesom Birger er inde på, så kan man rent faktisk forudbestille en begravelse i Rødovre. Det er nu dejligt at selv en bedemand i Rødovre følger med tiden og bruger internettet til at gøre vores allesammens hverdag nemmere.

    Det er helt sikkert noget, at jeg vil overveje, når jeg engang bliver gammel. Så er jeg nemlig sikker på, at jeg får det som jeg vil have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *