home Begravelse Bedemanden havde arrangeret den smukkeste begravelse på Amager

Bedemanden havde arrangeret den smukkeste begravelse på Amager

Det er selvfølgelig aldrig sjovt at deltage i en begravelse, men ikke desto mindre, var jeg til en af slagsen her i torsdags. Det var min fars kusine, vi skulle tage afsked til ved en begravelse på Amager, og selv om jeg ikke kendte hende så godt, var det alligevel trist. Jeg kunne forstå på mine grandfætre, at det var meget tilfredse med den bedemand, der havde stået for det hele.

Da de fleste mennesker har meget travlt for tiden, er det rart, at man kan kontakte en bedemand, især når et dødsfald kommer så pludseligt, som min fars kusines desværre gjorde det. Bedemanden på stod for at arrangere en virkelig smuk begravelse på Amager. Mine grandfætre stod faktisk kun for valg af kirke, og skulle faktisk ikke bruge tid på noget som helst af det praktiske.

Jeg er selv født og opvokset på Amager, og har derfor meget familie der, så hvis jeg nogensinde skulle få brug for en bedemand, vil jeg sikkert benytte mig af den samme, når eller hvis jeg skal stå for at få en begravelse på Amager arrangeret, efter de mange gode anmeldelser, jeg hørte til min fars kusines begravelse her i sidste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *