home Behandling, Ferie & Rejser, Hudpleje, Personlig Pleje, Sundhed & Helse Beaute Pacifique er ikke bare kosmetik men også et lægemiddel

Beaute Pacifique er ikke bare kosmetik men også et lægemiddel

Mange har stødt på det ikoniske mærke Beaute Pacifique. Produkterne har en hvid baggrund med blåt låg og med en lille blå, bølget streg bag navnet Beaute Pacifique. Produkterne får hurtig tankerne ledt hen på frisk vind, brusende bølger og velvære. Som at forestille sig, at stå ved det store brusende Vesterhav en kold og frisk forårsdag og blive blæst igennem, høre bølgernes brusen og få små vandsprøjt i ansigtet. Aldrig har man følt sig mere frisk og i live. Bare at se på produkterne får nærmest en til at føle sig mere ren.

Beaute Pacifique betyder fredelig skønhed på fransk men er dansk

Beaute Pacifique betyder fredelig skønhed på fransk men man skal ikke lade sig snyde. Beaute Pacifique er faktisk et dansk mærke, som blev grundlagt tilbage i 1997 af Flemming K. Christensen. Flemming K. Christensen udviklede produkterne i Beaute Pacifique serien sammen med førende lægemiddelfirmaer og dermatologer. Beaute Pacifique er eksklusiv hudpleje og det er særligt anvendeligt i forhold til skader i huden forårsaget af sol og ældning. Der findes efterhånden næsten halvtreds forskellige produkter inden for hudplejeserien Beaute Pacifique, som ligger sig i den kategori, der kaldes derma-kosmetik. Skønhedspleje inden for kategorien derma skiller sig ud fra øvrige skønhedsprodukter ved at være en blanding mellem kosmetik og lægemidler. Også netop derfor er Beaute Pacifique produkter, der er anvendelige og velegnet i forbindelse med mere alvorlige hudproblemer.

Nu kan du tage Beaute Pacefique med på din næste rejse

I Beaute Pacefique serien findes der forskellige cremer både til dag og nat, derudover øjencremer, forskellige rense – og scrubbeprodukter og hårplejeprodukter. Et af Beaute Pacefique’s nyeste produkter er deres rejsesæt – Pack and travel. Det er en praktisk æske, der er opdelt i fire rum og hvis størrelse passer til en almindelig dametaske, så den er nem at tage med på farten. Rejsesættet indeholder body lotion, en fugtgivende dagcreme, der passer til alle slags hudtyper, renseskum og creme Metamorphique. Alle produkterne passer i æsken og samtidig er det ikke noget problem at komme gennem security tjek i lufthavnen med æsken og de dertilhørende produkter. Vægten på hver af de forskellige produkter, som kommer i små sachetter, overskrider nemlig ikke den grænse, der er i lufthavnen. Det er ganske nemt at genopfylde æsken, og du kan altid købe nye favoritter, når behovet er der. I stedet for at nøjes med de små flasker af forskellige cremer og hårprodukter, der er på hotelværelserne, hvor du ofte hverken kender mærket, kvaliteten eller de ingredienser, de indeholder, kan Beaute Pacefique’s pack and travel rejsesæt komme det i forkøbet. Og der er nærmest ikke noget mere lækkert end at komme hjem fra en lang dag på stranden og tage et langt bad og derefter smøre sig ind i en god creme, som samtidig er god mod solbrændt hud. Hvis du alligevel planlægger en rejse ned til sydens sol i nærmeste fremtid, kan det være en god ide at holde øje med Beaute Pacefique’s solprodukter, der bliver lanceret i dette forår. Serien kommer i tre forskellige produkter, som kaldes henholdsvis Beaute Pacefique Stay Outside, Stay Beautiful og Stay cool. De første to produkter, Stay Outside og Stay Beautiful er begge sol-lotion, der beskytter huden mod UV-stråler og Stay Coll er en lindrende aftersun-lotion, der virker kølende, når du kommer hjem fra solens varme stråler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *