home Kosttilskud Avosol – Et præparat mod slidgigt

Avosol – Et præparat mod slidgigt

Avosol fra Anjo A/S er et vegetabilsk kosttilskud som medvirker til større smidighed og bevægelighed. Præparatet er et naturligt alternativ til gængse gigtmidler – bare uden bivirkninger.

Avosol optages nemt af kroppen, fordi den er fremstillet af en fraktion af avocado og sojaolie. Det er videnskabeligt bevist at denne sammensætning nedsætter betændelse, smerter og hævelse i de angrebne led samtidig med at den øger produktionen og dannelsen af ny brusk.

I et forsøg gennemført i forskellige centre i England og Frankrig blev det bevist at personer med slidgigt, der tog Avosol, havde et mindre behov for at tage smertestillende gigtmidler (NSAID) med bivirkninger. Avosol kan altså sagtens anvendes med andre produkter. Den har nemlig en anden virkningsmekanisme end andre produkter. Avosol kan for eksempel også tages i kombination med fiskeolie.

Forsøget har også vist at Avosol blev ved med at have en virkning, efter forsøgspersonerne var stoppet med at indtage præparatet. Avosol blev ved med at virke i hele 2 måneder uden dosering. Forsøgspersonerne havde heller ikke i denne periode brug for indtagelse af smertestillende medicin, som man ellers har behov for, når man er stoppet med at indtage gigtmedicin.

Der blev også udført en undersøgelse, der havde til formål at måle om en større mængde af Avosol end 300 mg, havde en bedre virkning på gigtpatienterne. Der blev konkluderet, at der ingen forskel var på en dosering på 300 mg og 600 mg. Altså er 300 mg af præparatet rigeligt.

En anden undersøgelse har vist at præparatet også gør en forskel på bruskdannelse. Dog var det forsøgspersoner med mest slidgigt, som havde opnået et signifikant resultat. Forskerne forsker videre på Avosols evne til at forny brusken. Derfor er det på nuværende tidspunkt stadig ukendt, hvorfor kun patienter med meget slidgigt vil være i stand til at danne ny brusk.

De danske professorer, Arne Astrup og Henning Bliddal, anbefaler at man tager 2 stk. Avosol om dagen i tre måneder. Denne har specielt virkning på slidgigt i knæene.

Avosol er blevet kåret som årets produkt i 2010 af landets helskostforretninger blandt andet fordi produktet har en god virkning til gavn for en stor målgruppe, og det er nemt og enkelt sammensat.

Da gigtmedicinen NSAID har voldsomme bivirkninger som mavesår samt blodpropper, og medfører op til 200 dødsfald om året, er det oplagt at man begynder at anvende Avosol mod gigt.

Du kan købe Avosol i diverse Helsekostforretninger. Dog kan du spare penge ved at bestille online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *