home Uncategorized Arne Jacobsen Ægget kopi – Det bedste køb jeg nogensinde har gjort

Arne Jacobsen Ægget kopi – Det bedste køb jeg nogensinde har gjort

Jeg har længe ønsket mig en Arne Jacobsen Ægget, men alle som selv har haft lignende ønsker, kan nok godt regne ud hvorfor jeg aldrig har investeret i en. Det er netop fordi det er en investering af dimensioner. Jeg har ganske enkelt ikke haft råd. Derfor var det også helt fantastisk da jeg for nyligt opdagede en Arne Jacobsen Ægget kopi.

Altså ikke en af de der kineser kopier som falder fra hinanden bare at man kigger på dem. Nej jeg taler om en kopi at utrolig høj kvalitet. Udseendet er ligeledes ikke til at sætte en finder på. Jeg tror virkelig at man skal være ekspert for at kunne se forskel.

Således har jeg altså købt en Arne Jacobsen Ægget kopi, og det har jeg bestem ikke fortrudt. det eneste problem er sådan set hvad jeg skal fortælle når folk. Jeg kan jo være ærlig og sige at det er en kopi, men jeg kan jo også sagtens påstå at det er en original, uden at det vil få konsekvenser.

Men nok om det, jeg har fået en Arne Jacobsen Ægget kopi og så er den ikke rigtig længere, men skriv gerne en kommentar og fortæl hvad du synes om situationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *