home Tøj Den dag jeg fandt min kærlighed takket være tabte army handsker

Den dag jeg fandt min kærlighed takket være tabte army handsker

Jeg er et meget sporty menneske. Jeg står tidligt op hver morgen og løber mig en tur i den lokale park. Det er så dejligt at trække den friske morgenluft ned i lungerne. En morgen, da jeg er ude og løbe, falder jeg over et par army handsker der ligger og flyder på jorden.

Jeg samler dem op med det samme. Det er ikke ofte, man lige falder over sådan et par varme army handsker. Jeg er dog ingen tyv. Jeg tjekker indersiden af dem og ser en påskrevet adresse. Det er lige i nærheden. Jeg tænker, at jeg lige må ændre min rute – bare for i dag.

Jeg forlader parken og løber ud på fortovet ved den store vej. Den følger jeg et par hundrede meter, før jeg krydser vejen ved lyskrydset. Jeg fortsætter ligeud derfra og finder frem til den sidegade, hvor personen med de fortabte army handsker bor.

Jeg ringer på dørklokken og venter lidt. Jeg kan høre fodtrin indenfor. De bevæger sig hen mod døren. Der bliver låst op, og døren bliver åbnet. Det er den smukkeste kvinde, jeg nogensinde har set. Jeg spørger hende, om hun er ejer af disse army handsker. Hun svarer ja. Det var kærlighed ved første blik. Vi har været sammen lige siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *