home Smykker Mode: Ankelkæder og tåringe er et must denne sommer!

Mode: Ankelkæder og tåringe er et must denne sommer!

Nu er det ENDELIG blevet sommer i Danmark, og selvom jeg havde frygtet, at den aldrig ville komme, har jeg alligevel købt mig et lille lager af ankelkæder og tåringe, så jeg med fryd og gammen kan vise mine bare fødder frem i sommervarmen.

Når man tænker over det, er det vel egentlig lidt underligt, at man sådan pynter sine tæer og fødder, for der er jo ikke ret mange, der kigger den vej, men alligevel er det lige så naturligt som at gå med armbånd og fingerringe. Jeg har altid gået med ankelkæder, faktisk lige siden jeg var helt lille, men jeg er først lige begyndt at gå med tåringe.

I løbet af de mange år med ankelkæder som fast inventar i smykkeskrinet har jeg erfaret, at de altså kun kan bruges om sommeren, når man har bare tæer, for meningen og behageligheden forsvinder lidt, når man har sokker og sko på, og det samme tror jeg gør sig gældende, når det kommer til tåringe.

Denne sommer bliver den første sommer nogensinde, hvor jeg skal gå med tåringe, og det bliver spændende at se andre folks reaktion. Jeg plejer at få mange komplimenter for mit valg af ankelkæder, og det må jo nok skyldes min eminente smag for mode.

Elsker du smykker, og kan du godt lide at gøre lidt ekstra ud af dig selv, især her i det gode vejr, så tag et smut forbi denne hjemmeside og køb et par ankelkæder og tåringe.

Ved at gå med ankelkæder og tåringe skiller man sig lidt ud fra mængden, og det er lige netop det, jeg elsker. Desuden synes jeg, at det kan fuldende et bestemt look, hvor man nogle gange godt kan tænke, at der mangler noget.

2 thoughts on “Mode: Ankelkæder og tåringe er et must denne sommer!

  1. Ej hvor sjovt, jeg sad faktisk så sent som i går og tænkte på, om man måske skulle købe nogle ankelkæder. Jeg tror, at jeg vil tage et smut forbi det link, du har givet senere.

  2. Jeg har altid været stor fan af ankelkæder, for jeg synes, at det pynter så godt på ens ankler, som ellers bare er bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *