home Lån Alternativ til salg eller pantsætning af designermøbler

Alternativ til salg eller pantsætning af designermøbler

Har du arvet nogle designermøbler, du endnu ikke har plads til? Måske du samtidig står i en periode i dit liv, hvor du mangler kontanter til at betale regningerne?

Hvis du er glad for dine designermøbler, og du har planer om at skulle indrette din bolig med dem i fremtiden, har du måske ikke lyst til at sælge dem. Heldigvis findes der andre alternativer. Køb med tilbagekøb er en dem, og fungerer ved at du sælger dine designermøbler, til en køb med tilbagekøb-virksomhed, til ca. 50% af deres værdi.

Aftalen bliver lavet på en udbetalingskontrakt, der giver dig mulighed for at købe designmøblerne tilbage efter et aftalt tidsrum. Således får du hurtigt pengene ind på kontoen når aftalen er underskrevet, og du får derefter mulighed for, i en aftalt periode, at spare penge sammen, så du kan købe dine designermøbler tilbage.

Alternativ til pantsætning af designermøbler hos Pant i Alt

Pant i Alt er en af de virksomheder, der tilbyder et alternativ til salg eller pantsætning af designermøbler, i form af køb med tilbage køb. Der er ingen renter på aftalen, da det ikke er et lån. Der er derimod en mindre difference på den udbetaling du modtager, og det du skal betale tilbage, for at få designermøblerne retur.

Har du ikke mulighed for at betale tilbage når perioden udløber, er der som regel mulighed for at forlænge løbeperioden. Skulle det ske, at du ikke er i stand til at betale beløbet tilbage, ryger kontrakten og ejerskabet af møblerne overgår til Pant i Alt. Dette sikre dig imod at blive registreret i RKI eller lignende, som dårlig betaler.

En af de sikreste måder at få hurtige penge mellem hænderne

Når man mangler penge, er det ikke altid lige nemt at få et lån, der ikke er uoverskueligt og samtidig har potentiale til at stille dig dårligere økonomisk, end hvad du var før. Derfor er Pant i Alts alternativ til lån, salg eller pantsætning af designermøbler oftest den sikreste løsning.

Pant i Alt tilbyder samtidig køb med tilbagekøb af alt fra guld, ure, smykker, ferieboliger, motorcykler og biler.

Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside www.pantialt.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *