home Plastikkirurgi AK Nygart er tilstede på alle de vigtige digitale platforme

AK Nygart er tilstede på alle de vigtige digitale platforme

AK Nygart er et af Danmarks førende privathospitaler inden for det plastikkirurgiske område og har klinikker i både København, Lyngby og Århus. Kæden blev startet i 1996 under navnet Nygart Privathospital af speciallægen Jesper Nygart. Siden solgte Jesper Nygart sin virksomhed til den svenske konkurrent Akademinikliniken, og Nygart Privathospital skiftede i den forbindelse navn til AK Nygart. Virksomheden har i årene siden salget oplevet stor økonomisk fremgang, som det også fremgår af regnskaberne på Proff.dk. Efterspørgslen på de kosmetiske operationer og behandlinger, som AK Nygart tilbyder, er stigende i Danmark, og virksomheden satser stort på markedsføring og tilstedeværelse på alle de populære digitale platforme, hvor kunderne befinder sig.

AK Nygart på sociale medier

AK Nygart har bl.a. en meget veludviklet Youtube-kanal med et stort bagkatalog af videoer, der hele tiden udvides med nye. Virksomheden producerer et alsidigt spektrum af videoer, der går fra infovideoer med plastikkirurger om konkrete operationer, til videoer med skønhedstips over i presseomtale af AK Nygart på fx DRs og TV2s kanaler. Dertil kommer deciderede videoserier, hvor kendte personer følges igennem deres forløb hos AK Nygart og deler ud af deres tanker og følelser omkring deres operationer og resultater.

AK Ngart er også meget aktive på Facebook og Instragram. Begge platforme benyttes til direkte kontakt med følgerne samt til at dele posts med konkurrencer, særlige tilbud og links til spændende artikler. På Instagram er billeder naturligvis i centrum, og her deler AK Nygart i særdeleshed før- og efterbilleder af patienter, der har fået foretaget en kosmetisk operation eller behandling hos AK Nygart.

Virksomheden er også tilstede på Twitter. Twitter benyttes i Danmark primært af journalister og mediefolk – hvorfor AK Nygart medestendels anvender Twitter til at dele links til artikler på AK Nygarts blog, der kan have pressens interesse.

AK Nygart på andre digitale platforme

AK Nygart er ikke kun på sociale medier, men erkender også vigtigheden af en tilstedeværelse på andre digitale platforme. Fx har virksomheden oplysende profiler på virksomhedsmedierne opret.dk og omtal.dk. Disse er i modsætning til sociale medier statiske, og giver læseren et informerende indblik ind i de vigtigste oplysninger om AK Nygarts og privathospitalets ydelser. Det samme kan man sige om Crunchbase, som AK Nygart også prioriterer at være aktive på, selvom det ikke rigtig benyttes i Danmark. Crunchbase er et mere internationalt orienteret medie, som AK Nygart anvender som en kanal for informationer om virksomheden til et engelsktalende publikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *